Orbán Viktor: Mindenki véleménye számít!

Téma: 

Az újranyitásról szóló konzultációs kérdőív kitöltésére biztatott Orbán Viktor mindenkit hétfőn, a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A miniszterelnök azt mondta, „ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között, és hogyan oldjuk fel a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van már ebből, szabadulni akarunk tőle”.

hirado.hu

Orbán Viktor szerint a járványügyi szakemberek hangja, szava, véleménye lesz a döntő abban, mikor lehet megszabadulni a korlátozásoktól. De mindenkinek számít a véleménye arról, hogy milyen körülmények között, hogyan, hány lépésben történjen a korlátozások feloldása.

„Ezért arra kérem önöket, töltsük ki mindannyian a konzultációs kérdőívet” – fogalmazott a miniszterelnök, aki egy kezében tartott tableten töltötte ki a konzultációs kérdőívet.

Forrás: hirado.hu, MTI

Kép: hirado.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Mohai Balázs

Magyarország elvárja, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magyarok döntését - szögezte le Szijjártó Péter a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

A katonák 15 órakor fejeztek be munkájukat, a hatástalanított gránátot speciális járműre tették, majd rendőri felvezetéssel elszállították Székesfehérvárról. A robbanótest elszállítását követően az útlezárásokat megszűntették a járőrök.

2021. június 18., péntek, Arnold,Levente