Origo: Már több mint 350 ezer kérdőívet visszaküldtek

Téma: 

Mostanra meghaladta a 350 ezret a visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma – közölte kedden az Origo kormányzati forrásokra hivatkozva.

A hírportál cikke szerint figyelembe véve, hogy tizenhárom megyében még nem fejeződött be vagy el sem kezdődött a konzultációs küldemények kézbesítése, ez az adat magas részvételi hajlandóságot jelez.

hirado.hu

A kormány korábbi tájékoztatása alapján a Magyar Posta november 10-ig kézbesíti a küldeményeket, amelyeket november 24-ig lehet visszaküldeni – tették hozzá.

Kormányzati források szerint a konzultációban való részvételt különösen aktuálissá teszi, hogy az Európai Parlament fel akarja gyorsítani a betelepítési programok végrehajtását. Ezt jelzi az az állásfoglalás, amit pár napja fogadott el a brüsszeli parlament egyik szakbizottsága – írta az hírportál.

Forrás: MTI, hirado.hu, Origo

Kép: hirado.hu

Kapcsolódó cikkeink

A kép illusztráció. MTI Fotó: Balázs Attila

Az Erste magyarországi csoportjánál az elszámolás újabb szakaszában több mint 160 000 levelet adnak postára, a CIB csoport elszámolással érintett társaságai pedig mintegy 109 000 forint alapú, vagy deviza alapúnak nem minősülő deviza szerződéssel kapcsolatosan...

MTI Fotó Máthé Zoltán

Még az ünnepek előtt, december 18-áig év végi egyszeri juttatásban részesülnek a MÁV Zrt. és leányvállalatai közszolgáltatási feladataiban legnagyobb szerepet vállaló, nem vezető állású munkavállalói – közölte a társaság.

2021. június 18., péntek, Arnold,Levente