Pintér: A Digitális bíróság projekt illeszkedik a kormány elektronikus közigazgatás céljaihoz

Téma: 

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által megvalósított Digitális bíróság projekt illeszkedik a kormány elektronikus közigazgatási célkitűzéseihez – mondta a belügyminiszter a Digitális bíróság projekt ünnepélyes zárórendezvényén, csütörtökön Budapesten, az OBH épületében.

EPA

Pintér Sándor ismertetése szerint a projekt célja az ügyfelek pontosabb, gyorsabb ellátása volt, mert – mint hangsúlyozta – „az első az ügyfél”. A projekt célja az ügymenet egyszerűsítése és gyorsítása, az átláthatóság biztosítása volt, úgy, hogy közben csökkenjen az iratbetekintési jog időhöz kötöttsége, és csökkenjenek az adminisztratív terhek és költségek is. Mindezek illeszkednek a kormány elektronikus közigazgatási célkitűzéseihez – hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Kép: EPA

Kapcsolódó cikkeink

Januártól elektronikus lesz az építési engedélyek dokumentációs rendszere.

Képzési projektje Ózdon

A Lakásépítő T.2-Invest Kft. 2012-ban 959 500 Ft európai uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” meghirdetett pályázati kiírásán.

Az Aluinvent Zrt. (Magyarország) és az Omen High Pressure Die Casting nyomásos öntöde (Izrael) súlycsökkentett alumíniumhab alapú öntvények fejlesztését tűzte ki célul.

A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola fennállásának immár több, mint 50 éve alatt mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett az elméleti oktatás gyakorlatba való áthelyezésére, melyeket számos Európai Uniós nemzetközi projekt is képvisel az intézményben.

2020. május 29., péntek, Magdolna