Rekordokat remélnek a fürdők az augusztustól

Téma: 

Országszerte magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és külföldi vendég: ha az időjárás egész augusztusban hasonlóan forró marad, több fürdő rekord vendégszámot érhet el idén – számolt be a Magyar Fürdőszövetség elnöke az MTI érdeklődésére kedden.

Boros László Attila kitért arra, hogy június második felében és júliusban nehezen indult a szezon a magyarországi fürdőkben a hűvösebb idő miatt, de ezt most felváltotta a tartós meleg. Aláhúzta, hogy ez egyértelműen kedvez a fürdőknek, az üzemeltetők növekvő vendégforgalomról számoltak be, több fürdő teltházzal üzemel, és hosszabb nyitva tartással várja a vendégeket.
 
MTI Fotó
 

A Strandok éjszakáján is több fürdő teltházzal üzemelt, nagy volt az érdeklődés, múlt pénteken az ország 40 fürdője várta meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, és szórakoztató programokkal a strandolni, fürdőzni vágyókat.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

 

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Fogadási rekordokat hozott a labdarúgó világbajnokság Magyarországon, önmagában a francia-horvát döntő 1,5 milliárd forintos nyereményt hozott a játékosoknak – olvasható a Világgazdaság szerdai számában.

hirado.hu

A magyar turizmus 2010 óta folyamatosan a világátlagon felül bővül, tavaly ismét megdőlt a rekord, és idén is rekordévre lehet számítani – mondta el a Magyar Hírlapnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója....

Heves esők és jégeső sújtotta Svájc nyugati részét vasárnap este, a víz földcsuszamlásokat, áradást idézett elő, amelyek miatt le kellett zárni több közutat és vasútvonalat, ki kellett költöztetni otthonából tucatnyi lakost - közölte a rendőrség.

A Roland Garros friss tornagyőztes teniszklasszisa árverésre ajánlotta fel dedikált teniszcipőjét.A francia nyílt teniszbajnokságot Marija Sarapova ellen megnyerő amerikai Serena Williams, a világ talán legjobb női játékosa is segít a dunai árvíz károsultjain.A 16-szoros...

2019. május 26., vasárnap, Fülöp,Evelin