Rendőrségi felhívás: rablás Mezőkövesden

Téma: 

A rendőrség keresi azokat a személyeket, akik egy idős férfi lakásába vagyoni haszonszerzés végett behatoltak, majd a sértettet bántalmazták.

Mezőkövesd egyik családi házába ismeretlenek 2014. február 20-án kora hajnalban behatoltak, értékek után kutattak és az ott lakó idős férfit bántalmazták. A sértett a bűncselekmény következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben rablás és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán, vagy a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

Kapcsolódó cikkeink

Nem lesz év végi jutalom a miskolci polgármesteri hivatalban

A városi intézmények és cégek vezetői sem kapnak karácsonyi pluszpénzt. A város fideszes polgármestere már harmadik éve nem engedélyezi év végi jutalmak kifizetését a felső vezetőknek.

Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz-KDNP) nem várja tovább Mesterházy Attilának, az MSZP elnökének válaszát azon kérdésére, hogy őszintén gondolta-e bocsánatkérését, amelyet Kolozsváron az erdélyi és a határon túli magyarok irányában tett.

A Nomád Sport Alapítvány és az Aggteleki Nemzeti Park szeptember 3-4-én közösen rendezte meg Aggteleken az V.

2019. május 27., hétfő, Hella