Rendőrségi felhívás: rablás Mezőkövesden

Téma: 

A rendőrség keresi azokat a személyeket, akik egy idős férfi lakásába vagyoni haszonszerzés végett behatoltak, majd a sértettet bántalmazták.

Mezőkövesd egyik családi házába ismeretlenek 2014. február 20-án kora hajnalban behatoltak, értékek után kutattak és az ott lakó idős férfit bántalmazták. A sértett a bűncselekmény következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben rablás és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán, vagy a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

Kapcsolódó cikkeink

Új korszakot nyitva az ősi alma máter 279., a miskolci campus 64. tanévét kezdte a Miskolci Egyetem a szeptember 6-án, pénteken tartott ünnepi nyilvános egyetemi szenátusülésen. Ezen a rendezvényen már az egyetem új rektora, Prof. Dr.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Hétfőtől és csak személyesen vehetik át a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok a szavazási levélcsomagjaikat a kijelölt külképviseleteken. A szavazatot visszajuttatni már nem kötelező személyesen.

hirado.hu

Több mint kétezer migráns alszik jelenleg a párizsi utcákon, amire tavaly tavasz óta nem volt példa, a kormány ezért újabb 1200 befogadóhely átadását tervezi – közölték pénteken hivatalos források.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba