Rendőrségi hírek Borsodból.

Téma: 

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és három anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Csütörtökön, a délelőtti órákban egy pótkocsis mezőgazdasági munkagép Alacska külterületén haladt, amikor a felázott füves úton felborult. A járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Miskolcon a kora délutáni órákban egy személygépkocsi vezetője a Győri kapuban kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget a szabályosan haladó villamosnak, ennek következtében összeütköztek. Az autóban egy utasként tartózkodó gyermek könnyű sérüléseket szenvedett. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset pontos körülményeit.

Egy vadász talált rá a hétfő délután Kazincbarcikáról eltűnés miatt keresett 31 éves férfira. A túrázóra Bánhorváti Kis-cseres erdőrészben talált rá egy magasles tövében. A férfi egészségi állapota a körülményekhez képest kielégítő volt, természetesen megfigyelésre kórházba szállították. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bejelentés napjától nagy erőkkel, tűzoltókkal, polgárőrökkel és más civilszervezetekkel kereste az eltűnt túrázót.

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja annak a rendkívüli halálesetnek a körülményeit, ami éjfél előtt történt néhány perccel Miskolcon a Katalin utcában. Az eljárás elsődleges adatai alapján egy négyemeletes társasház földszintjén egy 57 éves nő dohányzott, majd elaludt, a lehulló parázs pedig lángra borította a lakást. A tulajdonos a helyszínen az életét vesztette. A tűzeset kapcsán 14 lakást kellett kiüríteni. A lakók hajnali egy órára visszatérhettek otthonaikba.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást két gadnai férfival szemben. A gyanúsítottak a délutáni órákban feltörtek egy parkoló autót, amiből különböző értékeket tulajdonítottak el. A tolvajokkal szemben őrizetbe vételük mellett folyik a nyomozás.

Eltiltás hatálya alatti vezetés szabálysértése miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 25 éves sajószentpéteri férfit, akit egy közúti ellenőrzés alkalmával vettek górcső alá a Szentpéteri kapuban a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei. A fiatalembert egy korábban elkövetett törvénysértés miatt a bíróság 2013. november 22-ig eltiltotta a vezetéstől.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Kábítószert találtak a DVBBS tagjainál / Fotó: Profimedia-RedDot 59 4  Blikk-információ

A DVBBS zenekar tagjai állítják, nincs közük ahhoz, hogy két lányt ájultan találtak a Balaton Soundon adott koncertjük után az öltözőjükben.

Shutterstock

A nyáron is folyamatos az egyeztetés az egészségügyi ágazatban.

2019. július 20., szombat, Illés