Szaloncukorra gyűjt rászoruló családoknak a vöröskereszt

Téma: 

A Magyar Vöröskereszt idén is útjára indítja Szaloncukor angyal elnevezésű kezdeményezését, amelynek keretében szaloncukorra gyűjt a rászoruló családoknak – közölte az M1 csütörtöki műsorában a szervezet főigazgató-helyettese.

hirado.hu

Nagy Gábor hangsúlyozta, hogy negyedik alkalommal szervezik meg az akciót egy nagy fordítóirodával közösen. Az elmúlt években 14 megyében 1600 család karácsonyát sikerült gondtalanabbá tenni.

Az elmúlt évekkel szemben, amikor egy ezt a célt szolgáló telefonos hívással lehetett pénzt adományozni, idén online várják a felajánlásokat december 8-ig a szaloncukorangyal.hu weboldalon – közölte.

Forrás: MTI

Kép: hirado.hu

Kapcsolódó cikkeink

A Vidékfejlesztési Minisztérium tavaly arról állapodott meg a nagyobb áruházláncokkal, hogy azok ne népszerűsítsék az importtejet és -sajtot.

Forgó Dorka és Füles Borka lett a neve a Miskolci Állatkertbe, a hónap elején Koppenhágából érkezett két mackónak. A névadó ünnepségen – melyet szombat délelőtt tartottak a vadasparkban – a bocsok maguk dönthették el, melyiket szeretnék viselni a jövőben.

MTI/EPA/Larry W. Smith

A szavazatok újraszámolását követelte Bernie Sanders demokrata elnökjelölt-aspiráns az iowai elnökjelölt-választás eredményhirdetése után, mivel Hillary Clinton - aki 6 delegációt pénzfeldobással szerzett meg - csupán 0,4 százalékponttal győzedelmeskedett....

MTI-fotó: Mohai Balázs

A tudóst hosszú, méltósággal viselt betegség után, életének 81.

2020. január 21., kedd, Ágnes