A szervek felkészültek az ünnepi rendezvények biztosítására

Téma: 

A munkát megfelelően koordinálják az operatív törzs segítségével, az érintett szervek felkészültek az augusztus 20-i ünnepségek biztosítására – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György elmondta, hogy több száz rendezvényt kell biztosítani, ami komoly erőfeszítést kíván a rendvédelmi szervektől, de mindenki felkészült, a budapesti tűzijátékot például több ezer ember fogja biztosítani.
 
MTI Fotó
 

A migrációs helyzetről szólva azt mondta, a boszniai-horvát határra az elmúlt időszakban többen érkeztek, és bár a horvát rendőri jelenlét erős, műszaki határzár nincs. A horvát, szlovén, albán, boszniai és szerb hatóságok intézkedései mindazonáltal nehezítik az illegális bevándorlást, ezért többen próbálkoznak Magyarország felé; a magyar szervek naponta 20-40 embert fognak el határsértés miatt – tette hozzá.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

 

Kapcsolódó cikkeink

Aggasztóan emelkedik a női nemi szervek esztétikai műtéteinek száma Nagy-Britanniában - olvasható brit nőgyógyászok tanulmányában. Az okok közül a szakértők a pornográfia vizuális hatását hangsúlyozták.

Sikeres együttműködés

Évek óta tartó sikeres szakmai együttműködés van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatóság és az érdekképviseleti szervek között, mely hatékony eszköz az adózók elérésére, az adózókkal való...

Szocsi 2014 – vannak konkrét terrorfenyegetések

Több konkrét fenyegetésről is tudnak a héten kezdődő szocsi olimpiával kapcsolatban - jelentette ki (helyi idő szerint) keddi kongresszusi meghallgatásán Matthew Olsen, az amerikai Nemzeti Terrorelhárítási Központ vezetője.Ezek közül a legsúlyosabb a Kaukázusi Emirátus...

2020. augusztus 8., szombat, László