Szijjártó: Minek kell még jönnie, hogy észhez térjenek?

Téma: 

Kezdenek elszabadulni a szélsőséges, keresztényellenes, a hagyományos európai értékeket és a hagyományos európai életformát megsemmisíteni akaró ideológiák, csoportok és személyek – írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a közösségi oldalán.

MTI Fotó

Szijjártó Péter úgy kezdte a bejegyzését, hogy „Európa, ébresztő! Egy tanár lefejezése, gyilkosság a templomban, a szent pápa szobrának meggyalázása. Mi jön még?

Vagy minek kell még jönnie, hogy egyes döntéshozók végre észhez térjenek?” – folytatta. „Ne hagyjuk magunkat!” – szólított fel végül a külügyminiszter.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

Kapcsolódó cikkeink

Athén, 2015. július 6. A nem szavazat támogatói az athéni parlament előtt, a Szintagma téren 2015. július 5-én, miután a nemek győztek a Görögország nemzetközi hitelprogramjáról tartott népszavazáson. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)

A vasárnapi népszavazás várható következményeiről, és az eredmény fogadtatásáról beszélt a 180 perc című műsorban a Kossuth Rádió brüsszeli tudósítója valamit az athéni magyar nagykövet.

Most már tényleg ki kellene mondani, hogy itt háború van: ha ezt megtennénk, sok minden másképp történne – nyilatkozta a titkosszolgálati szakértő a Kossuth Rádióbana migráshullám kapcsán.

 

MTI Fotó

Az ország biztonságához a honvédség és a rendőrség összefogása kell, a Fidesz elnöksége pénteken dolgozza ki, hogy ellenzéki támogatás híján milyen megoldást keres majd erre - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Martonyi János szerint egyebek mellett azt is tisztázni kell, hogy az amerikai titkosszolgálatok lehallgatták-e Orbán Viktort miniszterelnököt. A külügyminiszter erről a HírTV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

2020. november 26., csütörtök, Virág