Több mint száz cég jelentkezett a márciusi, ötödik Junior Expóra

Téma: 

Eddig közel száz vállalkozás jelentkezését regisztrálták az idei Junior Expo szervezői. A legtöbben Budapestről, Pest megyéből, Hevesből és Csongrádból szeretnének kiállítani, de vannak érdeklődők Tolnából, Fejérből, Borsodból is. Idén már a határon túlról is várták a 35 év alatti vállalkozókat, a Kárpát Régió Üzleti Hálózathoz még most is érkeznek a jelentkezések. Hogy melyek azok a cégek, amelyek bemutathatják tevékenységüket, e héten kiderül, hiszen a zsűrizés folyamatosan zajlik.
A legtöbb jelentkező szolgáltatást kínál ügyfeleinek, a terméket értékesítő vállalkozások többsége egyedi, saját fejlesztésű termékkel érkezik. Erős lesz a webes szolgáltatásokkal foglalkozók versenye. A bemutatkozók között sok a visszatérő vendég. Három zsűritag kilétét már nyilvánosságra hozták a szervezők, ám a többiek titokban maradnak, hogy „civilként” tájékozódhassanak a kiállítók teljesítményéről. Az már biztosan tudható, hogy Radetzky Jenő, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kárpát-medencei kapcsolatokért felelős alelnöke, Tóth Tamás Antal, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kossuth Rádió csatornakoordinátora és Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetője, a IV. Junior Expo győztese is részt vesz a díjazottak kiválasztásában.
Nem csupán a standot, a PR-anyagokat, az eredetiséget és a személyes kommunikációt értékelik, de nagy hangsúlyt kap a vállalkozás jövőorientáltsága, a tevékenység kidolgozottsága, fenntarthatósága is. A maximális hat pontot az kapja meg, akinek a vállalkozása rentábilis, továbbá üzleti tervvel és piacelemzéssel, megfogható fejlesztési elképzelésekkel, bemutatható innovációval is rendelkezik, és vannak forrásai, amire bővülését alapozhatja.

Kapcsolódó cikkeink

EPA

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a koronavírus-járvány miatt hétfőn törölte a június 22. és július 4. közötti időpontra tervezett magyarországi férfi junior világbajnokságot.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Tíz fiatal színművész és rendező vehette át a Junior Prima Díjat magyar színház- és filmművészet kategóriában szerdán a Budapest Music Centerben.

Halálos közlekedési baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 26-os számú főúton. Az autót vezető sofőr és utasa a gépjárművet hátrahagyva elment a helyszínről, a sofőr végül másnap feladta magát a rendőrségen.

 

 

A mai selejtező futamok alapján hat női és négy férfi magyar finalistája lesz a Fornetti ETU Triatlon Junior Európa-kupának, melyet a 15. TVK Triatlon Nagyhét keretében rendeznek meg Tiszaújvárosban.

2021. március 2., kedd, Lujza