Újra vénasszonyok nyara: ekkor lesz a legmelegebb

Téma: 

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 23 fok között várható, délnyugaton lesz a melegebb.

Csütörtökön a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után többnyire napos vagy változóan felhős idő lesz. Legkorábban északnyugaton, legkésőbb északkeleten csökken a felhőzet. Legfeljebb a ködös tájakon lehet szitálás. A többnyire mérsékelt vagy élénk déli, délkeleti szél a Dunántúlon helyenként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között alakul.
 
 
Csütörtökön a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után többnyire napos vagy változóan felhős idő lesz. Legkorábban északnyugaton, legkésőbb északkeleten csökken a felhőzet. Legfeljebb a ködös tájakon lehet szitálás. A többnyire mérsékelt vagy élénk déli, délkeleti szél a Dunántúlon helyenként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között alakul.Pénteken többnyire gyengén felhős, napos idő várható, északkeleten lehet több felhő. Csapadék nem valószínű. Reggel foltokban párás, ködös idő lesz. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, a Dunántúlon olykor meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között alakul.Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható. Az éjszaka képződő köd fokozatosan feloszlik. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél általában mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.Vasárnap reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után többnyire napos vagy változóan felhős idő lesz. Legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő szitálás. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

És csaknem bizonyos, hogy a forróság szempontjából 2015 megdönti majd a tavaly felállított rekordot - közölte csütörtökön az időjárás adatait 1880 óta megfigyelő Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal, a NOAA.A júliusi középhőmérséklet 16,6 Celsius fok (61,86 d...

A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását a nemzeti fejlesztési miniszter a vidékfejlesztési miniszter egyetértésével veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggesztheti. Az országos tisztifőorvos III. fokozatú hőségriasztást rendelt el 2013. július 29-én éjfélig.

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Február 18-án, vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba