Utazási kedvezmény az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára

Téma: 

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Sátoraljaújhelyre, a 2013. augusztus 17-én megrendezésre kerülő Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára vonattal utazóknak.
Magyarország egyik legrégebbi kisvasútja a zempléni hegyek között viszi utasait. A természetbarátok és vasútfotósok egyaránt megcsodálhatják a tájat a kisvonatból, melynek Kőkapu megállóhelyénél a vonal sziklába vájt alagúton halad át, egy nagyszerű fekvésű vadászkastély alatt. Az egész napos program zárásaként esti fotósvonat indul Rostalló végállomásig, minek során különleges fények mellett lesz megörökíthető a kisvasút szerelvénye.
A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, augusztus 16-án éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, augusztus 18-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a kisvasút Pálháza-Ipartelep állomásán augusztus 17-én 14:00 óra és 15:00 óra között, a rendezvény ebédszünetében lebélyegeztetik az utasok. A bélyegzéshez a kisvasúti programra szóló részvételi jegy bemutatása szükséges.

Kapcsolódó cikkeink

Erdei Vasút hajrá!

Több, mint 196 ezren utaztak 2013-ban az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasútján, közel 15 ezerrel többen, mint egy évvel korábban. Tavaly annak ellenére sikerült előrelépni, hogy nagyon rosszul indult az esztendő.

Erdei Zsolt Európa-bajnokként zárta le pályafutását

Erdei Zsolt egyhangú pontozással legyőzte a grúz Salva Dzsomardasvilit, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívó gálán, amelyen bejelentette visszavonulását.

 

MTI Fotó Balogh Zoltán

Sikerrel zárult az erdeivándortábor-program, amelyre - a vírushelyzet ellenére - a tavalyinál is többen jelentkeztek – közölte a programot koordináló Országos Erdészeti Egyesület hétfőn az MTI-vel.

Sikeres a „Nagyszüleink konyhája” program a Csanyikban

Nagy sikerrel zajlik a „Nagyszüleink konyhája” program az ÉSZAKERDŐ Zrt. Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolájában.

A foglalkozásokon óvodások és általános iskolások mellett még nyugdíjasok is részt vettek.

2021. január 23., szombat, Zelma,Rajmund