Változékony, de napos idő várható

Téma: 

Vasárnap főleg délelőttig lehet felhős az ég, napközben már a napsütés lehet jellemző. Főleg a nyugati tájakon még zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Megerősödhet a délkeleti szél. 30 fok körüli meleg várható.

Hétfőtől szerdáig többórás napsütés, északon elszórt zápor, zivatar lehet. A hőmérsékletben nem várható lényeges változás. Csütörtökön aztán egy hidegfront hatására szórványosan lehet csapadék, a hőmérséklet is visszaeshet. A jövő hétvégére száraz, nyáriasan meleg idő valószínű…

Kapcsolódó cikkeink

A hétvégén nagyrészt napos, száraz idő várható

Pénteken még lehet kisebb eső, de a hétvége nagy részében száraz, napos idő várható.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főportája előtt elhelyezett csecsemőmentő inkubátorban újszülöttet találtak- tájékoztatta orgánumunkat az intézet sajtóosztálya.

Donald Trump hivatalosan is meghirdette elnökségének első 100 napos programját. A most közölt lista olyan közigazgatási intézkedésekből áll, amelyek az etikus, korrupciómentes és hatékony kormányzás alapjait hivatottak biztosítani.

Európa északi felének időjárását többközéppontú ciklonrendszer és azok frontjai határozzák meg. Emiatt arrafelé gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen esik az eső, záporeső.

2020. november 24., kedd, Emma