Változik a vonatok közlekedési rendje a hétvégi munkanap áthelyezés miatt

Téma: 

Az augusztus 20-ai ünnep következtében munkanap áthelyezésre került sor, ami azt jelenti, hogy a naptár szerinti munkarendtől eltérően augusztus 24-én szombaton, pihenőnap helyett munkanap lesz. A munkarend eltérésből kifolyólag változni fog a vonatok közlekedési rendje az utasforgalom kiszolgálása érdekében.
Augusztus 21-én szerdán, 22-én csütörtökön és 23-án pénteken munkanapi közlekedésrend szerint járnak a vonatok, augusztus 24-én szombaton, azonban a pénteki menetrend lesz érvényben.

Kapcsolódó cikkeink

A március 15-i, nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje.

A pünkösdi ünnep miatt várható megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálásának érdekében módosul a vonatok közlekedési rendje május 19-én és 20-án.

Illusztráció

A felsővezetékre fagyó csapadék zárlatokat okoz, elsősorban Miskolc, Mezőzombor, Nyékládháza és Nyírbogdány környékén.

A nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje. Így, október 22. (kedd) – munkanapi menetrend, október 23. (szerda) – ünnepnapi menetrend lesz érvényben.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba