Velük szerepel egy Eb-csoportban a magyar válogatott

Téma: 

A portugál és az izlandi válogatott mellett a második kalapból Ausztriát kapta ellenfélül a magyar csapat a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati csoportsorsolásán.A nyitómérkőzést Franciaország Románia ellen lép pályára június 10-én, este kilenckor.Bernd Storck együttese első meccsét június 14-én Bordeaux-ban játssza Ausztriával. Négy nappal később az északi szigetország lesz az ellenfél Marseille-ben, míg június 22-én, Lyonban a Portugália elleni összecsapással zárul csoportkör. A kontinensviadalra 44 év után visszatérő magyarok valamennyi találkozója 18 órakor kezdődik majd.A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első kettő mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.A csoport: Franciaország, Albánia, Románia,  SvájcB csoport: Anglia, Wales,  Szlovákia, OroszországC csoport: Németország, Észak-Írország, Lengyelország, UkrajnaD csoport: Spanyolország, Törökország, Csehország, HorvátországE csoport: Belgium, Írország,  Svédország, OlaszországF csoport: Portugália, Izland,  Magyarország, AusztriaForrás: telesport.hu

Kapcsolódó cikkeink

Egy filmben szerepel majd Superman és Batman - jelentette be Zack Snyder, Az acélember című film rendezője a hétvégén a San Diegó-i Comic-Conon, a képregényimádók ez évi találkozóján.

A magyar-magyar párbeszéd és a Nyugat-Balkán a kiemelt témája az idei Tusványosnak, a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek, július 23-28. között, az erdélyi Tusnádfürdőn - jelentette ki Németh Zsolt külügyi államtitkár az esemény budapesti sajtótájékoztatóján.

Az Aluinvent Zrt. (www.aluinvent.com) nagyszilárdságú és ultrakönnyű alumínium termékek, anyagtechnológiai és anyagvizsgálati berendezések fejlesztésével, gyártásával és mérnöki szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.

A brüsszeli magyar nagykövet tudomása szerint két magyar sebesült meg a brüsszeli merényletsorozatban, mindkettőjüket kórházban ápolják. Ezt Nagy Zoltán nagykövet az M1 élő adásában közölte.

 

2019. augusztus 19., hétfő, Huba