A világ legnagyobb szállítóhelikoptere landol Debrecenben

Téma: 

Kora reggel a Budaörsi reptéren levegőbe emelkedik 12 fős személyzettel a Fehéroroszországból érkezett Mi-26 helikopter. A világ jelenleg legnagyobb szállítóhelikoptere, a fehérorosz rendkívüli helyzetek minisztériumának gépe a Magyarországon forgatott Good Day to Die Hard című film munkálataiban vett részt. Mielőtt kilépne a magyar légtérből, Debrecenben még leszáll és megtankolják.
Kora reggel a Budaörsi reptéren áll indulásra várva a Fehéroroszországból érkezett Mi-26 helikopter. A világ jelenleg legnagyobb szállítóhelikoptere, a fehérorosz rendkívüli helyzetek minisztériumának gépe a Magyarországon forgatott Good Day to Die Hard című film munkálataiban vett részt. Mielőtt kilépne a magyar légtérből, Debrecenben még leszáll és megtankolják.

Kapcsolódó cikkeink

Több tízezerbe kerülhet a galambok etetése Debrecenben!

"

A galambokat szárnyas patkányoknak is szokták
nevezni, hiszen a rágcsálókhoz hasonlóan rengeteg betegséget
terjeszthetnek, így nem véletlen, hogy 2010 óta Debrecenben is tilos a
Fotó: David W Cerny-Reuters

Egy nigériai férfi lett rosszul hétfőn Debrecenben. Tünetei maláriára, és nem Ebola-vírusra utalnak, a férfi nem járt Nigériában, a járvány által érintett helyen - közölte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala.

 

 Befejezték a nyomozást a rendőrök a három férfi ellen, akik becsaptak és kifosztottak egy idős nénit Debrecenben.Elfogásukkor az egyik gyanúsított bemászott a rendőrök elől az ágyneműtartóba.

 

MTI-fotó:Czeglédi Zsolt

Térfigyelő kamerákat szereltet fel az önkormányzat a debreceni befogadóállomás mentén húzódó Sámsoni úton, így a migránsok minden lépését nyomon követhetik a közterületen - jelentette be a város polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.Az önkormányzat saját...

2019. augusztus 19., hétfő, Huba