Zsigó: 240 milliárd forint maradt a családoknál a rezsicsökkentés miatt

Téma: 

Az eddigi rezsicsökkentés 240 milliárd forintot hagyott a magyar családoknál, és még vannak tartalékok - mondta a Fidesz szóvivője szerdán Dombóváron.

 

Zsigó Róbert a rezsicsökkentés megvédéséről a Szent Orsolya Iskolaközpontban, mintegy 150 ember előtt tartott fórumon hozzátette: a külföldi tulajdonú közműcégek az 1996-os privatizáció óta 1040 milliárd forint nyereséget vittek ki az országból.

"Ezt próbáljuk most visszavenni, illetve befolyást szerezni abban, hogy a magyar embereknek megfizethetővé tegyük a rezsit" - mondta a politikus.

Kapcsolódó cikkeink

Szerda reggel 7 óra körül egy euró 306,52 forintot ért a kedd délutáni 306,40 forintot követően. A legmagasabb eurójegyzés kedden 306,47 forint volt. Reggel még 302 forint körül jegyezték az eurót, nagyjából a hétfő esti szinten.

Erősödött kissé a forint csütörtök reggelre az előző esti árfolyamához képest.Kora reggel 300,54 forinton jegyezték az eurót, míg szerdán este nyolc óra körül 300,90 forinton.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Nemzetgazdasági Minisztérium becslése szerint január 1-től mintegy 20 ezer vállalkozással bővül az online pénztárgépet használók köre. A kötelezettek több mint fele már megigényelte az üzembe helyezéséhez szükséges kódot az adóhivatalnál.

MTI Fotó

A vasárnapi országgyűlési választás eredményeit értékelve Kiszelly Zoltán politológus a Kossuth Rádióban azt mondta: a Jobbik nagyon le van maradva a Fideszhez képest, nem tudott közelebb kerülni hozzá, a baloldalon pedig maradt az elmúlt nyolc évben tapasztalt...

2020. július 12., vasárnap, Izabella,Dalma