Az év első babája Borsodban

Orgona Dzsesszika Kiara sietett megyénkben leghamarabb idén a világra: 0 óra 40 perckor, a Kazincbarcikai Kórházban született, 2 kilogramm 90 dekával, derült ki a megye valamennyi szülészetét körbetelefonálva - írj a a boon.hu. A megyei hirportál képet is közölt az újév első borsodi bébiéről.

Kapcsolódó cikkeink

A jármű villanyvezetéknek ütközött Parasznyánál, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, a baleset miatt egy ideig kétezernél több fogyasztónál nem volt áram.

 Az ittas sofőrök fokozott kockázatot jelentenek a közlekedésben. A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy sofőrrel és utasával szemben is, akik közös italozásuk után autóba ültek, majd árokba borultak Bőcsön.

 

Háznál árulta a csempészcigarettát és vágott dohányt az a két férfi, akiket a NAV pénzügyi nyomozói füleltek le Mezőcsáton. Több mint négy millió forintnyi dohányárut foglaltak le.

 

Teherautókat, autóbuszokat ellenőriz a rendőrség Borsodban

Tehergépjárműveket, autóbuszokat, azok vezetőit ellenőrzi a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keddtől csütörtökig - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel.A tájékoztatás szerint az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) műveleti...

2020. október 25., vasárnap, Blanka,Bianka