Biztonsági intézkedés Kazincbarcikán

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. február 18-án is kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy a város egyik utcájában, egy személy a földön fekszik. A járőrök a helyszínen egy 45 éves férfit a földön már ülve találtak, akinek a fején sérülés volt, ami vérzett. A rendőröknek a férfi elmondta, hogy sokat ivott, elesett és most nem tud felállni. A rendőrök úgy ítélték meg, hogy a férfi önerejéből nem tud hazamenni, illetve a sérülése miatt feltételezhetően ellátásra szorul, ezért értesítették a mentőszolgálatot. A szakemberek a sérültet kórházba szállították.

Kapcsolódó cikkeink

Acélmű épülhet a DIP-ben

Új acélgyártó üzem és folyamatos öntőmű épülhet Diósgyőrben.

300 forint körül az euró

Kicsit gyengült a forint a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon szerdán délelőtt. Az eurót szerda reggel 299,05 forinton jegyezték, délelőttre 299,72 forintra nőtt a jegyzés.

hirado.hu, chinadiscovery.com

Hszi Csin-ping kínai elnök vasárnap jelezte: országa 124 milliárd dollárral (mintegy 35 ezer milliárd forinttal) támogatná a békére, a nyitottságra és a szabadkereskedelemre épülő Új Selyemút létrehozását.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos