BorsodFeszt 2013 - Borsod Szépe szépségverseny Döntő

Írta: Németh Csaba , - Frissítve: 14th June, 2013 - 7:32pm

Téma: 

Borsod Szépe szépségverseny Döntő (2013 június 8.) és számos fellépő produkcióit láthatta, aki ellátogatott szombaton az Avasi Gimnázium Színháztermébe. Sokan voltak kíváncsiak Borsod megye tehetségeire és a csinos hölgyekre.
Programok: Felléptek a Fortuna Tánc és divatstúdió tánc csoportjai, látványos divat show műsor, Musical Műhely Miskolc társulata, a „Miskolci Csillagok" tehetségkutató verseny kiemelkedő színvonalas produkciói, Jótékonysági Festményaukció és persze a végén az eredményhirdetés. A szervezők Eszlári Zita és Mogyorós Zoltán jóvoltából az Észak Magyarország Fejlesztéséért Alapítvánnyal közösen álmodták meg, ezt a fesztivált, melyet szeretnének tovább vinni és vele együtt a tehetségeket és Borsod megye szépségeit és értékeit bemutatni országosan is.

Borsod Feszt Borsod Szépe Nyertesek: Gyermek kategória: Ligeti Liána Miskolc
Junior kategória: Balog Dominika Emőd
Tini kategória: Hornyák Tekla Felsődobsza
Felnőtt kategória: Maksa Dorina Felsőzsolca
Miskolc Arca: Pápai Viktória Miskolc
Szuperinfó Szépe: Maksa Dorina
A Borsod Szépe zsűri elnöke: Csöbör Katalin Országgyűlési képviselő asszony elismerő szavakkal és biztatva a versenyzőket, megnyitotta a rendezvényt és az eredményhirdetés után megkoronázta a nyerteseket Papp Ferenc úrral a Miskolci Kulturális Osztály vezető helyettesével közösen.

A Miskolci Csillagok Képzőművészet kategória nyertesei: Szegedi Éva és Pierre Kosiczky, akik a BOKIK elnökségi tagjától Koleszár Pétertől vehették át a Miskolci Csillag díjat.
A Miskolci Csillagok Ének-Zene kategória nyertesei: Horváth Dániel, Czelláth Panna és a The Sign tini zenekar, akik Papp Ferenc úrtól a Miskolci Kulturális osztályvezető helyettesétől kapott Miskolci Csillagdíj szobrot emelhették a magasba.

Kapcsolódó cikkeink