A Borsodi lett a Diósgyőr főszponzora

Hétfőn rendezte a DVTK hagyományos szurkolói ankétját, melynek első félidejében ünnepélyesen lehullt a lepel a Diósgyőri VTK új támogatójának kilétéről. A Borsodi Sörgyár hosszú távon kötelezte el magát a DVTK mellett és főszponzorként segíti a csapatot. A felek a szerződés részleteit az ilyenkor szokásos módon üzleti titokként kezelik. Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője az ankéton megajándékozta Petr Kovarikot, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatóját egy immáron a Borsodi nevét is viselő Diósgyőr-mezzel. A jövőben a stadionban is a gyártó sörét csapolják majd.

Kapcsolódó cikkeink

A Rendőrség napja alkalmából a Belügyminisztériumban adták át az „Év Rendőre” elismeréseket.

Borsodi és az NB1-be frissen felkerült Mezőkövesd-Zsóry FC szponzori megállapodást kötött, amelyet szombaton este, a Győr elleni futballmérkőzést megelőzően jelentett be a sörgyár és a klub vezetősége.

 A XV. Borsodi Sörfesztivál törölve

A XV. Borsodi Sörfesztivál szervezői közleményükben arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy idén elmarad a Borsodi Sörfesztivál. A szervezők elnézést kérnek a fesztiválozóktól, és a zenekaroktól egyaránt.

forrás: police.hu

Kecskemét adott helyt az idei Rendőrségi Országos Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságnak, ahonnan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság delegáltjai számos értékes „trófeával” tértek haza.A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte 2013.

2021. március 3., szerda, Kornélia