A Borsodi a Mezőkövesd csapatának szponzora

Borsodi és az NB1-be frissen felkerült Mezőkövesd-Zsóry FC szponzori megállapodást kötött, amelyet szombaton este, a Győr elleni futballmérkőzést megelőzően jelentett be a sörgyár és a klub vezetősége. A Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója és Tállai András, a Mezőkövesd-Zsóry FC elnöke indították a mérkőzést egy rendhagyó kezdőrúgással, amely a csapat és a Borsodi márka közötti együttműködés elindulását szimbolizálta A Borsodi kiemelt regionális szerepvállalása és labdarúgáshoz való kötődése, valamit a klub dinamikus fejlődése és sikerei előre vetítik a sikeres partnerkapcsolatot- áll a söripari márka közleményében.

A Borsodi nagy hangsúlyt fektet a régiós, és helyi szerepvállalásra, és e mellett a márka életében kiemelt figyelmet kap a magyar labdarúgás iránti elkötelezettség. Ezzel az együttműködéssel a csapat és a Borsodi márka egy közös platformon határozzák meg azokat a célokat, amelyekért mostantól kezdve együtt kívánnak küzdeni a pályán és a pályán kívül egyaránt.

"Az ország keleti régiója mindig fontos szerepet töltött be vállalatunk életében, hiszen itt töltöttük az elmúlt 40 évet, innen erednek a Borsodi márka gyökerei. Stratégiánk fontos része, hogy leghűségesebb fogyasztóink érezzék azt az állandó jelenlétet, amelyet a Borsodi immár négy évtizede biztosít számukra ebben a régióban. Ezért is ragadjuk meg a lehetőséget a közös együttműködésre a régió fociéletének egyik kiemelkedő szereplőjével, a Mezőkövesd-Zsóry FC -vel." - nyilatkozta Balássy Árpád, a Borsodi Sörgyár marketing menedzsere a meccs előtt.

Kapcsolódó cikkeink

M4Sport

Bánhidi Ákos csapatmenedzser szerint a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó válogatottnál kicsit mindenki megkönnyebbült azzal, hogy az első napon, szombaton ötödik helyével pontszerző lett 1500 méteren Liu Shaolin Sándor a phjongcshangi téli olimpián.

A Borsodi lett a Diósgyőr főszponzora

Hétfőn rendezte a DVTK hagyományos szurkolói ankétját, melynek első félidejében ünnepélyesen lehullt a lepel a Diósgyőri VTK új támogatójának kilétéről. A Borsodi Sörgyár hosszú távon kötelezte el magát a DVTK mellett és főszponzorként segíti a csapatot.

 A XV. Borsodi Sörfesztivál törölve

A XV. Borsodi Sörfesztivál szervezői közleményükben arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy idén elmarad a Borsodi Sörfesztivál. A szervezők elnézést kérnek a fesztiválozóktól, és a zenekaroktól egyaránt.

Idén először rendezték meg a Nemzeti Vágta előfutamát, a Borsodi Vágtát Hernádnémetiben. A szombati előfutamok mellett volt kamasz és női huszár vágta, valamint öreg rókák futama is.

2021. március 2., kedd, Lujza