Csatlakozz a Határon Túrához

A Vuelta Sportiroda a 2010-es és 2011-es túrák folytatásaként 2012. augusztus 14-20 között ismét megszervezi a Határon Túrát, minek során 7 nap alatt a Vereckei-hágótól Budapestig jutnak el a kerékpárosok. A túrához a magyarországi szakaszon – kedvezményes nevezési díjjal – bárki csatlakozhat, hogy az augusztus 20-i hosszú hétvégét gyönyörű és izgalmas tájakon, nyeregben töltse.

A Határon Túra „Light” csatlakozási pontja 2012. augusztus 18-án, szombaton reggel, Miskolcon lesz. A karaván reggel 8:00-kor indul a Bolyai János Kollégium elől, majd Eger, Mátraháza és Gyöngyös érintésével, összesen 240 kilométer megtétele után augusztus 20-án érkeznek meg a Nemzeti Ünnepi forgatagba.

A szervezők két nevezési csomaggal várják az érdeklődőket, melyről részletesen a www.hatarontura.hu oldalon, a Határon Túra Light menüpontban olvashatsz.
www.velo.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Vasárnap megkezdődött a nagyhét, a húsvétra felkészítő nagyböjt utolsó időszaka. Itthon is a jeruzsálemi bevonulásra emlékeztető körmenettel kezdődött a szentmise több helyen.

MTI Fotó Máthé Zoltán

Magyarország teljes területére elrendelte a baromfik zártan tartását Bognár Lajos országos főállatorvos.

2019. május 26., vasárnap, Fülöp,Evelin