Elismerés a putnoki rendőröknek

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrs illetékességi területén működő agráripari cég vezetője köszönetét és elismerését fejezte ki a terménylopások megelőzésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőrök munkájáért.

Széplaki László úr, a Sajóagrár Zrt. elnöke, a terménylopások megelőzésében nyújtott hathatós segítséget megköszönve 2013. december 10-én köszönetét fejezte ki és elismerésben részesítette az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének négy munkatársát.

Elismerésben részesült:
Suba Lajos r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott,
Molnár Tamás r. törzszászlós, körzeti megbízott,
Berki József r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott és
Feledy Roland r. főtörzsőrmester, járőrvezető.

A jutalmakat a Sajóagrár Zrt. elnöke a Putnoki Rendőrőrs épületében, dr. Varga László r. alezredes, kapitányságvezető, valamint Görömbei Zoltán r. alezredes őrsparancsnok jelenlétében ünnepélyes keretek között adta át.

Kapcsolódó cikkeink

A putnoki rendőrőrs járőrei a napokban egy helyi családi ház udvaráról sietősen távozó nőre lettek figyelmesek. Mint utóbb kiderült a gyanúsan, nagy gyorsasággal menekülő asszony több mint egymillió forintot lopott el a mit sem sejtő tulajdonostól.

Az ózdi rendőrök eredményes munkájának köszönhetően felszámoltak egy kiterjedt putnoki család bűnelkövetésekre alapozott tevékenységét.

Rablókat fogtak el Putnokon, a két férfi késsel fenyegetett meg és bántalmazott egy budapesti lakost a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban szombaton este.

 

Putnoki kutyaütő

Putnok családi házas övezetében egy kutya megharapott egy 10 éves helybeli fiút, aki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, sebeit az orvos ellátta.

2021. március 2., kedd, Lujza