Elkészült a belegrádi bekötőút

Régi vágya teljesült a Hernádkakhoz tartozó Belegrádban élőknek: dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, a térség országgyűlési képviselőjének ígéretéhez híven elkészült a rossz állapotban lévő bekötőút felújítása.

 

„Az út 1973-ban épült, azóta nem újították fel, csak kátyúzás, foltozás zajlott. Most 580 méter hosszban, teljes szélességben új burkolatot kapott. Az utolsó simításokat, a csatlakozást készítik a munkások”- közölte a helyszínen a jó hírt Hajdú János, Hernádkak polgármestere. Kiemelte, hogy ez a felújítás azért olyan fontos mivel ez az út a köldökzsinórja a településrésznek.

„Hajdú Jánossal megállapodtunk az év elején, hogy 2014 folyamán befejezzük a teljes utat. Ez most megtörtént”- mutatott a friss aszfaltszőnyegre dr. Mengyi Roland.

 

Ennek köszönhetően mostantól gond nélkül megközelíthető a településrész, emelkedett a belegrádiak életminősége.

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Vitalij Klicsko ökölvívó, az UDAR (Ütés) párt vezetője bejelentette, hogy jelöltként készül ringbe szállni a 2015-ös ukrajnai elnökválasztáson - jelentette szerdán az ukrán média.

Csökken Romániában a magyarok lélekszáma, de mivel ugyanilyen negatív trend érvényesül az ország összlakosságának számát illetően is, a magyarok részaránya alig változik - derült ki Veres Valér kolozsvári szociológus hétfő esti brüsszeli előadásából, amelyet az erdélyi...

A füzérkomlósi székhelyű Gróf Károlyi István Vadásztársaság tagjai 2013. július 12-én koradélután értesítették a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjait, mert éjjeli negyed egykor lövést hallottak a füzérkajatai Rednek Patak felől.

Fotó: Ádám János

Több mint hárommilliárd forintot fordítanak a kisvasút felújítására.

 

2019. augusztus 21., szerda, Sámuel,Hajna