Elkészült a belegrádi bekötőút

Régi vágya teljesült a Hernádkakhoz tartozó Belegrádban élőknek: dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, a térség országgyűlési képviselőjének ígéretéhez híven elkészült a rossz állapotban lévő bekötőút felújítása.

 

„Az út 1973-ban épült, azóta nem újították fel, csak kátyúzás, foltozás zajlott. Most 580 méter hosszban, teljes szélességben új burkolatot kapott. Az utolsó simításokat, a csatlakozást készítik a munkások”- közölte a helyszínen a jó hírt Hajdú János, Hernádkak polgármestere. Kiemelte, hogy ez a felújítás azért olyan fontos mivel ez az út a köldökzsinórja a településrésznek.

„Hajdú Jánossal megállapodtunk az év elején, hogy 2014 folyamán befejezzük a teljes utat. Ez most megtörtént”- mutatott a friss aszfaltszőnyegre dr. Mengyi Roland.

 

Ennek köszönhetően mostantól gond nélkül megközelíthető a településrész, emelkedett a belegrádiak életminősége.

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Oroszország visszatér a téli időszámításra

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvény amely szerint Oroszország a jelenlegi folyamatos nyári helyett visszatér az egész éves téli időszámításra - értesült az Interfax hírügynökség.

Megérkezett Miskolcra a Miskolc Város által meghívott nagy múltra visszatekintő Török Szimfonikus Zenekar.

MTI/EPA/Carsten Rehder

A migránspárti nem kormányzati szervezetek sem Magyarországon, sem máshol nem kívánják átláthatóvá tenni tevékenységüket és pénzügyeiket, ezzel pedig beismerik, hogy eddig illegálisan működtek - jelentette ki Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője keddi...

2019. december 7., szombat, Ambrus