Eltévedtek a Bükkben

A Diósgyőri Rendőrőrs járőrei több mint három óra keresés után találták meg a Bükkben eltévedt és „elakadt” baráti társaságot.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének járőrei 2016. november 15-én 1 óra után a tevékenység-irányítási központ utasítása alapján egy baráti társaság keresésére indultak a Bükkbe. A rendőrök telefonon tartották a kapcsolatot a bajbajutott személyek egyikével, aki rendőröknek elmondta, hogy autójuk az erdőben egy meredek vízmosásos oldalon elakadt és nem tudják azt sem pontosan elmondani, hogy hol vannak, mert nem helyiek.

A rendőrök a keresés során megkülönböztető fény- és hangjelzést használtak. A kutatás három óra elteltével vezetett eredményre, ekkor a járőrök sértetlenül megtalálták az eltévedt és törődött fiatalokat. Az egyenruhások segítséget kértek a jávorkúti erdészháztól az elakadt személygépkocsi kimentésére is.

A két fiúból és két lányból álló baráti társaság végül a rendőröknek elmondta, hogy gépjárművük navigációs eszköze vezette őket erre az útvonalra, amikor beírták az otthonukhoz vezető legközelebbi utat.

 

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Kábítószert találtak a DVBBS tagjainál / Fotó: Profimedia-RedDot 59 4  Blikk-információ

A DVBBS zenekar tagjai állítják, nincs közük ahhoz, hogy két lányt ájultan találtak a Balaton Soundon adott koncertjük után az öltözőjükben.

Megkezdődtek a helyhatósági választások Koszovóban: a szavazóhelyiségek vasárnap reggel hétkor nyíltak meg, és este hétig tartanak nyitva. Az 1 779 357 szavazópolgár 103 lista közül választhat.

Letették a Miskolci Atlétikai Centrum alapkövét

 Letették a Miskolci Atlétikai Centrum alapkövét csütörtökön a Miskolci Egyetem területén, az állami forrásból finanszírozott, 350 millió forintos beruházás kivitelezése a tervek szerint még az idén befejeződik.

 

Megérkezett Miskolcra a Miskolc Város által meghívott nagy múltra visszatekintő Török Szimfonikus Zenekar.

2019. december 7., szombat, Ambrus