Fidesz iroda, egyben közösségi tér nyílt Ongán

„Emblematikus hely lesz a városban, nem csak Fidesz iroda, hanem közösségi tér is. Itt mindenki megtalálja a helyét, elmondhatja panaszát, eldicsekedhet a gyerekkel, unokával. Beszélgethet, kap egy jó szót”- vázolta fel a pénteken megnyitott ongai Fidesz iroda feladatait dr. Mengyi Roland a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.

AGóczán kastély szomszédságában kialakított iroda zsúfolásig megtelt a megnyitóra. Karabinszky Géza, a helyi Fidesz csoport vezetője köszöntötte a vendégeket. Meghatottan emlékezett vissza a kezdetekre, hogy milyen sokat dolgoztak az irodán. Az alkalmat megragadva megköszönte a közreműködők segítségét.

Dr. Mengyi Roland megnyitó beszédében méltatta a hely multifunkciónális jellegét, nem csupán egy pártiroda, hanem közösségi tér is született, ahová várják az érdeklődő polgárokat. A politikai tér jelleg is fontos, mivel kommunikálni kell a politikát is. Arculati szempontból is lényeges az iroda, illetve a tagok munkája, mit gondolnak róluk az emberek. Dr. Mengyi Roland gratulált az irodát készítőknek, a berendezésben résztvevőknek.

 

A megnyitó hivatalos része után kötetlen beszélgetés keretében  folytatódott a rendezvény.

-mengyiroland.com-

Kapcsolódó cikkeink

Fidesz iroda nyílt Tokajban

„Hosszú távra kell berendezkedni, fejben is!” –emelte ki dr. Mengyi Roland, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Tokajban nyílt Fidesz iroda avatásán szerda este.

A Fidesz-kormány 7 milliárd forintot biztosít arra, hogy az idősek, egyedül élő, vagy bárki, aki egészségügyi tanácsadásra, segítségre szorul fel tudjon keresni egy erre a célra létrehozott irodát.

MTI Fotó: Vajda János

Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, “Így jár minden ávós!”, az iroda ajtaja elé egy megnyúzott kutyatetemet helyeztek.

A globális intézményi befektetői közösség tagjainak többsége már bízik abban, hogy sikerül egyben tartani az euróövezetet, és enyhült annak kockázata, hogy az euróválság pénzügyi járványa átterjed a közép- és kelet-európai bankrendszerekre.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba