Folyamatosak a fakidőlések

Mezőkövesden és Kazincbarcikán a helyi hivatásos tűzoltók kettő, míg Sátoraljaújhelyen egy alkalommal nyújtottak segítséget fakidőlések eltávolításánál. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt és anyagi kár sem keletkezett.

50 fő hivatásos tűzoltó, illetve 11 db tűzoltó gépjármű került bevonásra a védekezésbe.

Áramszolgáltatás kimaradásával hat település, 2242 fővel érintett (Répáshuta, Bükkszentlászló, Bükkszentkereszt, Hollóstető, Rókafarm, Ómassa). Az áramszolgáltató szakemberei folyamatosan számolják fel a keletkezett hibát.

Az aktuális időjárási körülményekről, előrejelzésekről az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján a http://met.hu/ oldalon, míg az útviszonyokról, a forgalmi helyzetekről és balesetek miatti korlátozásokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. honlapján a http://utinform.hu/ oldalon tájékozódhat.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy csak az induljon útnak, akinek feltétlenül szükséges!

 

 

katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkeink

Shutterstock

Nyáron is folyamatosan egyeztetnek az egészségügyi ágazatban dolgozók béréről, juttatásairól, munkakörülményeiről - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága szerdán az MTI-vel.

Április elejétől folyamatos a tavaszi takarítás a városban. A héten a fűnyírás is elkezdődött, hamarosan kiültetésre kerülnek az egynyári virágok is.

A kormány célja nem a budapesti agglomeráció megadóztatása, hanem a közlekedők helyzetének javítása, a megyei matricák bevezetésével olcsóbbá válik az autópályák használata helyben, míg a tranzitforgalom többet fizet - mondta a kormányszóvő.

Debalceve körzetében körbevettek egy kárpátaljai katonai egységet, emiatt félő, hogy kárpátaljai áldozatai lesznek az ukrajnai konfliktusnak - jelentette ki Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke kedden az MTI-nek telefonon nyilatkozva, miután...

2020. május 26., kedd, Fülöp,Evelin