Forgalmi rend változás a 26-os számú főúton

A 26-os számú Miskolc-Bánréve másodrendű főút Sajóbábonyi iparvágány átépítése kapcsán 2013. augusztus 1-jén forgalmi rend változást vezetett be a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az iparvágány átépítése miatt 2013. augusztus 1-7. között a főút szelvényezés szerinti jobb pályán teljes útzárat rendeltek a szakemberek a Szirmabesenyői és Sajóbábonyi csomópontok között. Ezen a szakaszon a kétirányú forgalom a bal pályán keresztül haladhat majd, előzési tilalom és 40 km/órás sebességkorlátozás mellett. A munkálatok második ütemeként 2013. augusztus 8-15. között a forgalom a jobb pályára kerül át, hasonló korlátozás mellett.

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Megnyílt a közforgalom számára az M0 autóút M6-51. sz. főút közötti 11 km hosszú, 3 forgalmi és egy leálló sávos, Szeged felé tartó félpályája. Az új útszakaszt Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár adta át 2013. június 30-án, Csepelen.

hirado.hu

Az Agrárminisztérium (AM) közlése szerint január 1-től 18 százalékról 5 százalékra mérséklődik az ESL (hosszabban eltartható) és az UHT (ultrapasztőrözött) tejek forgalmi adója az elfogadott jogszabály szerint.

2019. december 10., kedd, Judit