Hatalmas meglepetésre nem jutott tovább Cseh László

Cseh László és Verrasztó Dávid egész biztosan nem lesz ott a londoni olimpia 400 méteres vegyeszúszásának döntőjében.

Hatalmas meglepetésre nem jutott tovább Cseh László, akinek 4 perc 13 másodperc 40 századmásodperces ideje összesítésben a kilencedik helyre volt elég, amellyel nem tudta magát kvalifikálni a 400 méteres vegyesúszás nyolcas döntőjére.

"Nagy csalódás ez nekem" - mondta az Európa-rekordot 4:06.16-tal tartó Cseh László. "Úgy éreztem, hogy jól megyek Phelpsszel együtt, és még maradt is bennem tartalék. Azt hittem ennyi elég lesz, nem gondoltam volna, hogy ilyen lassan úszunk."

Verrassztó Dávid szintén kiesett, csalódást keltő 4.18.31-es ideje mindössze a hatodik helyre volt elég az előfutamában. Mostani ideje négy másodperccel gyengébb az idei Európa-bajnokságon bemutatott teljesítményénél.

"Sajnos ma semmi nem jött össze. Van ilyen, de hát olimpián még sosem úsztam. Remélem, 200-on jobban megy majd" - összegzett Verrasztó.

Meglepetésre Michael Phelps, a tizennégyszeres olimpiai bajnok úszó is csak nyolcadikként jutott a döntőbe.

Kapcsolódó cikkeink

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a barcelonai világbajnokság úszóversenyeinek második napján! Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen zárta a finálét.

MTI/EPA/Patrick B. Krämer

Cseh László fantasztikus, 50.91 másodperces új országos csúccsal az első helyen jutott a 100 méter pillangó délutáni elődöntőjébe a kazanyi vizes világbajnokságon.A 29 éves magyar versenyző - aki 50 méteren előbb bronz-, majd 200-on aranyérmet nyert a tatár...

EPA/LAURENT DUBRULE)

Kedden indul Olmützből Magyarországra a cseh katonáknak az a 21 tagú csoportja, amelyik segíteni fog a magyaroknak a schengeni határ őrzésében - közölte Jirí Caletka, a cseh védelmi tárca szóvivője pénteken este a közép-morvaországi városban.A cseh kormány...

MTI/EPA/Mast Irham

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában Anglia 0-0-ra végzett Szlovákiával, így Wales mögött jutott tovább, északi szomszédunk pedig négy ponttal lett csoportharmadik.

2019. május 23., csütörtök, Dezső