Hétfőtől látogatási tilalom a megyei kórházban!

A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések halmozódása miatt, megelőzés célzattal 2015. január 26 - tól  (hétfő) a Borsod – Abaúj - Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Szülészet -  Nőgyógyászati Osztály területén látogatási tilalmat rendeltek el.A tilalom a visszavonásig érvényes - tájékoztatta szerkesztőségünket Dr. Csiba Gábor főigazgató főorvos.

Kapcsolódó cikkeink

Látogatási tilalom

A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendelt el csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több osztályán Csiba Gábor főigazgató-főorvos.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága azonnali hatállyal tűzgyújtási tilalmat rendelt el a megye területére.

A Megyei Intézményfenntartó Központok által a Vállalkozásfejlesztési Alapítványokban gyakorolt alapítói jogok a megyei önkormányzatokhoz kerülnek vissza – így döntött a kormány legutóbbi ülésén.

MTI Fotó Kovács Tamás

Az influenzajárvány miatt további intézményekben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat – derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján közzétett legfrissebb adatokból.

2020. július 5., vasárnap, Emese,Sarolta