Holtan találták meg az eltűnt sajóvámosi lányt (FRISSÍTVE!)

A Sajóban találták meg annak a 18 éves sajóvámosi lánynak a holttestét, aki múlt hétfőn tűnt el. Kedd délután Szirmabesenyő határában találták meg a lányt, holttestét édesapja azonosította.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a történteket. A lány édesapja múlt héten tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy gyermeke március 11-én, tanítás után Miskolcról ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet. Mint a Blikk megírta, a lányt utoljára a Sajó hídján látták élve. (MTI/Blikk)

A 19 éves sajóvámosi lány nagyon félt az érettségitől, de az iskola jól ment neki, a családja pedig szerette. Régi szerelmének mindig elmondta, ha rossz kedve volt, de vele is egy hónapja találkozott utoljára. Sz. Andrea holttestét kedd délután emelték ki a Sajóból. A lány március 11-én tűnt el, amikor iskola után hazaindult. “Fogalmam sincs, hogy ő tette-e ezt magával. Ha rossz kedve volt, azt mindig elmondta, és próbáltam neki segíteni, de most még a legjobb barátnője sem sejtette, hogy ilyen történhet” – mondta a Velvetnek a tegnap délután Szirmabesenyőnél holtan megtalált Sz. Andrea volt fiúja és közeli barátja, Attila. Elmondása szerint egy időben szerelmesek voltak egymásba - olvasható a Velveten. A 19 éves sajóvámosi lány környezete értetlenül áll a történtek előtt: úgy tudják, rendezett háttere volt. “A suli ment neki, de nehéznek tartotta, mert érettségi előtt állt. Otthon elég szigorúan fogták, nem nagyon akarták elengedni sehova. Fiúja most nem volt, arról tudtam volna” – tette hozzá a férfi, aki utoljára 3-4 hete találkozott az elhunyttal, de mindent meg szoktak beszélni. Sz. Andrea családjának egyik közeli barátja nem beszélt túl nagy szigorról. “Remek családja volt, ha mindenhol annyi szeretet lenne, mint ott, semmi gond nem lenne a világgal. Találgatni nem akarok, túl erős még a gyász” – adott hangot megdöbbenésének. Sz. Andreát családja a Facebookon kezdte keresni egy azóta törölt felhívásban, édesapja az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy élve találják meg. A keresést akkor sem szüneteltették a civilek, amikor a hatóságok a március 15-i hóhelyzet miatt abbahagyták egy időre. Egy sajóvámosi falubéli elmondása szerint csendes és szerény volt, sokat járt könyvtárba, szívesen vett részt kézműves foglalkozásoktalált on, és jó tanuló volt, ezért is érhetetlen, hogy miért félt annyira az érettségitől. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a portálnak azt mondta: Sz. Andrea testét a Sajóból emelték ki Szirmabesenyőn, az édesapa azonosította a holttestet. Idegenkezűségre utaló nyom, adat nem merült fel.

Kapcsolódó cikkeink

Holtan találtak rá egy 53 éves férfira szombaton Gagybátorban, a férfit súlyosan bántalmazták, az elkövetőt elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Holtan találtak egy nőt a tűzoltók egy csobaji családi házban, akinek vélhetően szénmonoxid-mérgezés okozta a halálát, tudta meg az Irány Televízió Hudák Andreától, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság osztályvezetőjétől.

Halálos tűzesetek Borsod-Abaúj-Zemplénben

"Két tűz oltása közben is halottat találtak a helyszínen a borsodi
tűzoltók. Hétfőn a miskolci Csermőkei úton égett egy családi ház,
amelyben a tűzoltók egy embert holtan találtak; az ügyben tűzvizsgálat

http://www.thesentinel.com/

Megöltek egy 67 éves férfit Csernelyen - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.

2021. április 13., kedd, Ida