Holtomiglan -konferencia a házasság hetében

Forrás: baz.hu

A Női Erőforrás Család és KarrierPONT szervezésében rendeztek konferenciát Miskolcon, a Megyeháza Dísztermében Holtomiglan címmel, a házasság hetében. A rendezvényen köszöntőt mondott Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke.

A házasság küzdelem, amely előtt Isten áldását kérik, mert az örökké tartó szeretet a legmerészebb vállalkozás - idézte Balzac-ot, a híres francia írót Bánné dr. Gál Boglárka, megyei közgyűlés elnöke, aki köszöntőjében örömtelinek nevezte, hogy az elmúlt években növekedett a házasságkötések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és hangsúlyozta, hogy a nőknél egyre fontosabbá válik az egyensúly megtalálása a család és a karrier között. - Átalakulóban vannak az elvárások a házassággal kapcsolatban, de a kölcsönös tisztelet és a megbecsülés örök érték - hangsúlyozta a megyei közgyűlés elnöke.

baz.hu

Hiripi Edina, a Női Erőforrás Család és KarrierPONT szakmai vezetője köszöntőjében elmondta: a nők, a munkahely és a család kapcsolatában kiemelt szerepe lehet az atipikus foglalkoztatásnak, amely így fontos eszközévé válhat a női esélyegyenlőség megteremtetésének és választ adhat foglalkoztatási problémákra is.

A köszöntők elhangzása után a konferencia előadói számos érdekes témát érintettek "az anya újra dolgozik",  a "családi mítoszok" és önismereti témakörben.

Forrás: baz.hu

Kép: baz.hu

 

 

Kapcsolódó cikkeink

A MÁV Zrt. VMMSzK Dokumentációs Központ és Könyvtár ankétot és hozzá kapcsolódóan könyvkiállítást szervezett 2013. március 27-én, szerdán. A nagy érdeklődéssel övezett konferencia témája „A vasúti közlekedés fejlesztése Európában és Magyarországon” volt.

Gyermek- és ifjúságvédelmi konferenciát rendezett a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata, Tiszaújváros önkormányzatának támogatásával március 25-én délután, a városi könyvtár előadótermében. A rendezvényt dr.

A „Tettekben az Esély” (ÁROP 1.1.9) kiemelt projekt keretében 2013.

Több mint egy tucat kerékpárt lopott el egy férfi Sajószentpéteren az elmúlt egy-két hétben. A rendőrök nemcsak a tolvajt, hanem az orgazdát is beazonosították.

2020. május 29., péntek, Magdolna