Húszmillió forintot adományozott a BorsodChem a védekezéshez

Forrás: borsodihir.hu

A miskolci és a kazincbarcikai kórházat is támogatta a cég.

 

Az új koronavírus-fertőzés elleni védekezés határozott és gyors, ugyanakkor megfontolt intézkedéseket tett szükségessé a kazincbarcikai székhelyű BorsodChem esetében is. A társaság a munkavállalók egészségének védelme és a biztonságos üzemvitel érdekében már a járvány korai szakaszától kezdve a mai napig számos átfogó, megelőző intézkedést tett, azokat szükség szerint tovább szigorítja és terjeszti ki, igazodva a fennálló járványügyi helyzethez – olvasható a cég április 17-i közleményében.  A BorsodChem felelős foglalkoztatóként nemcsak a munkavállalók egészségének megőrzésére fordít kiemelt figyelmet, hanem elkötelezetten segíti a helyi közösségeket is. 

 

 

A társaság a rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház különleges eszközbeszerzését 15 millió forint, míg a kazincbarcikai városi kórház tevékenységét 5 millió forint adománnyal támogatta. 

Kapcsolódó cikkeink

Újabb elismerést kapott a Wanhua-BorsodChem elnök-vezérigazgatója

Újabb elismerést kapott a Wanhua-BorsodChem elnök-vezérigazgatója, Jason Ding a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától (BOKIK).

Export-előfinanszírozásra fordítja a BorsodChem Zrt. a cég és az Eximbank Zrt.

A kínai-magyar gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítéséért végzett munkájáért Kínai-Magyar Barátságért Kitüntető Díjat kapott Jiansheng Ding, a Wanhua-BorsodChem elnök-vezérigazgatója - írja a boon.hu.

A Borsodchem 84 millió euróért épít új üzemet Kazincbarcikán

Új sósav konverziós üzemet hoz létre a kormány támogatásával Kazincbarcikán a kínai Wanhua csoport tulajdonában lévő Borsodchem Zrt., amelynél a 84 millió eurós beruházásnak köszönhetően legalább 70 új munkahely jön létre – jelentette be hétfőn Budapesten Szijjártó...

2020. augusztus 8., szombat, László