Kulcs Magazin: Utolsó földi útjára kísérték Koncz Ferencet

FORRÁS: KULCS MAGAZIN

Pénteken késő délután a szerencsi városi temetőben sok száz ismerős, barát, kolléga és rokonok jelenlétében búcsút vettek Koncz Ferenc országgyűlési képviselőtől, Szerencs volt polgármesterétől, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés volt alelnökétől.

A szertartáson részt vett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója, illetve a megye országgyűlési képviselői. Továbbá lerótta tiszteletét a kormányzat részéről – a teljesség igénye nélkül – Kövér László, Varga Mihály, Balogh Zoltán, Németh Szilárd, Gulyás Gergely, Kocsis Máté, illetve Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója.

Gyászbeszédet mondott Balogh Zoltán.

Koncz Ferenc július 10-én tragikus motorbalesetben vesztette életét. 

FORRÁS: KULCS MAGAZIN

KÉP: Kozma István/boon.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Pénteken 12 órakor búcsúztatják Juhász Ferenc kétszeres Kossuth-díjas, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas költőt a Fiumei úti Sírkert ravatalozójában - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az MTI-vel.A december 2-án, 88.

Húsz oldalnyi fotót közölt a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Kate Middletonról a Chi olasz magazinújság hétfői száma. A lap a Berlusconi család birtokolta Mondadori csoport tulajdona.

Kulcs magazin

Megalakult Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közgyűlése pénteken Miskolcon, a megyeházán, miután jogerőssé vált a megyei önkormányzati választás eredménye.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója bekerült a világ leggazdagabbjai közé az amerikai Forbes magazin legfrissebb adatai szerint - írja keddi számában a Blikk.Az OTP Bank vezérigazgatója a lap szerint a leggazdagabb magyar, és egymilliárd dolláros, 287,...

2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert