Lehullt a lepel a maffiabaloldalról – az ország jobban teljesít!

Sokáig titkolták, majd tagadták, de lehullt a lepel a baloldal és az alvilág együttműködéséről– amelyről péntek délután Tiszaújvárosban számolt be dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő Török Dezső helyi frakcióvezető társaságában. Szerencsére jó hírt is közölhetett: Magyarország jobban teljesít! Javulnak az ország gazdasági mutató, megyénkben is csökken a regisztrált álláskeresők száma.– Amit sejtettünk, beigazolódott, lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt – jelentette ki dr. Mengyi Roland.

Beigazolódott, hogy forró drót volt az alvilág urai és a baloldal között. A hangfelvételek leirataiból kiderül, hogy az alvilág vezére félt attól, hogy a baloldal elveszti a választásokat, és mindent megtett volna, amit kérnek tőle.
A titkosszolgálat és az alvilág bevonása a politikába nem egyeztethető össze a jogállamiság normáival, ez nem európai megoldás, pedig előszeretettel hivatkoznak Európára, s ha valami nem tetszik nekik, akkor azonnal szaladnak Brüsszelbe panaszkodni. Szögezzük le: tisztességes ember nem szövetkezik az alvilággal! Aki ezt megtette, annak nincs helye a magyar közéletben! Ez nem pártkérdés, ez erkölcsi kérdés.

Ez a botrányos történet első sorban nem Portik Tamásról és Laborc Sándorról szól, hanem az akkori viszonyokról, ezért nem csupán nekik kell viselni érte a felelősséget, hanem az akkor hatalmon lévő baloldali politikusoknak, Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak és társaiknak, akik most szeretnék visszaszerezni a hatalmat. Ki tudja most kikkel szövetkeznek ennek érdekében?

–A Gyurcsány-Bajnai-szövetség magyarázattal tartozik az embereknek. A legfőbb kérdés, hogy kik adtak megrendelést az alvilágnak? Mit jelent az, hogy Gyurcsány Ferenc szerint Bajnai Gordonnak is legalább annyi köze van az ügyhöz, mint neki? Pénzelte-e a baloldalt, és milyen módon az alvilág? – tette fel a költői kérdést a képviselő.

Sok még a válaszra váró kérdés, de a Fidesz a végére fog járni az ügynek. Nem hagyjuk, hogy Magyarország és magyar emberek sorsa újra a maffiabaloldal kezébe kerüljön – jelentette ki dr. Mengyi Roland.

A negatívum után következett a jó hír, vagyis a kiszivárgott információk szerint Brüsszel várhatóan megszünteti a túlzott deficit eljárást Magyarországgal szemben.

– Az első negyedéves gazdasági mutatók bizonyítják, hogy Magyarország jobban teljesít! A stabilizációs lépések meghozták eredményüket. A Központi Statisztikai Hivatal kimutatása szerint az elmúlt év utolsó három hónapjához képest a bruttó hazai termék (GDP) az idei első negyedévben 0,7 százalékkal növekedett – magyarázta dr. Mengyi Roland, ami az Európai Unió egyik legjobb eredménye. Az inflációt is sikerült közben letörni és az alapkamat is csökkenő tendenciát mutat.

A makrogazdasági mutatók után következett a foglalkoztatottság.

A munkaerőpiacról is kedvező tendenciákról tudok beszámolni, országosan és megyénkben is jelentősen csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma. Április végén közel 10%-kal (6,5 ezer fővel) volt kevesebb a megyei kirendeltségekkel kapcsolatban álló álláskeresők száma, mint egy éve. Sorra indultak a közfoglalkoztatási programok, az átképző tanfolyamok, de ami nagyon lényeges: az elsődleges munkaerőpiacon többen voltak sikeresek, mint korábban! Hónapról hónapra kevesebb álláskereső kéri nyilvántartásba vételét a kirendeltségeken

A regisztrált álláskeresők létszáma alapján számított munkanélküliségi arány április végén 21,1% volt a megyében, ami az előző hónaphoz képest 2,1%-ponttal, a tavalyitól 1,8%-ponttal lett kevesebb – sorolta a friss adatokat dr. Mengyi Roland.

60 ezer fő alá süllyedt az álláskeresők száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ez 2008 óta nem volt így ! Magyarország és Borosd-Abaúj-Zemplén megye jobban teljesít !

– Tehát javulnak a mutatók, azonban még sok tennivalónk van a foglalkoztatás javítása érdekében. Ez áll a megyei gazdaságfejlesztési törekvéseink középpontjában, számítunk mindenkire !– zárta a tájékoztatót az országgyűlési képviselő.

Kapcsolódó cikkeink

A tervezett ütem szerint halad a torinói leplet őrző kápolna helyreállítása az észak-olasz város Keresztelő Szent János székesegyházában. Az ereklyét őrző kápolna 2014 márciusától lesz látogatható.

MTI

Bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.A csökkentéssel a 95-ös benzin átlagára 330-331 forintra, a gázolajé 338-339 forintra mérséklődik. Legutóbb pénteken változtak az árak, akkor a gázolaj...

MTI Fotó

Emelkedtek a bérek Magyarországon, mely elsősorban a korábban megkezdett bérintézkedéseknek köszönhető – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 Híradónak adott interjújában.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott Magyarország és Miskolc jobban teljesít címmel.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba