Medvét láttak Jósvafő határában

Egy barna medvét vettek észre kirándulók Jósvafő határában az erdőben 31-én.

 

Video felvételt is készítettek róla, amit átadtak az Aggteleki Nemzeti Parknak. A szakemberek azt mondják hogy nagyon nagy szerencse kellett ahhoz, hogy a kirándulók ilyen közel kerüljenek a medvéhez.

 

 

A következő napokban vizsgálni fogják, hogy hagyott-e maga után más nyomot is a medve. Szakemberek szerint, ha medvével találkozunk, semmiképen ne támadjunk, maradjunk nyugodtak.

 

 

Kapcsolódó cikkeink

MTI-fotó Szigetváry Zsolt

Legkésőbb március elsejéig kell rendeznie az esedékes díját annak a másfél millió gépjármű-tulajdonosnak, akinek év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása (kgfb) van.

Elkészült az első hazai stressztérkép, amely az aggodalomra hajlamos és nyugodt emberek arányának kimutatására alkalmas.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi átlagárát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik. A csökkentéssel a 95-ös benzin 427-428 forintba kerül, a gázolaj ára 429-430 forint marad.

Ismét megrendezik a Nagy Tokaji Borárverést

A 2014. április 26-án megrendezésre kerülő Nagy Tokaji Borárverésen húsz kiváló termelő huszonkét különleges borára licitálhatnak majd a vendégek a sárospataki vár Lovagtermében.

 

2019. augusztus 20., kedd, István
Az államalapítás ünnepe