Mengyi Roland a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, már leadta voksát

Sajörösön már délelőtt hosszú sorokban érkeztek a választók a település művelődési házában kialakított szavazóhelyiségbe. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke is itt adta le voksát. Mengyi Roland családjával együtt érkezett, majd szavazott a település egyetlen szavazókörében.

Kapcsolódó cikkeink

Mengyi Roland Kassán tárgyalt

A Borsod-Abaúj-Zemplén és Kassa megyék együttműködésének szervezésére létrehozott Via Carpatia EGTC Kassán tartott közgyűlést. Dr. Mengyi Roland közgyűlési elnök javaslatára megállapodtak, hogy a fő célok mellett közös, komplex gazdaságfejlesztési célokat dolgoznak ki.

Dr. Mengyi Roland tájékoztatta az érdeklődőket

A rezsicsökkentés fontossága mellett érvelt Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés fideszes elnöke szombaton Tiszaújvárosban.

Konkrét megállapodások. Mengyi Roland a kínaiakkal szerződött

Gazdasági és kereskedelmi együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Népköztársaság harmadik leggazdagabb tartománya, Shandong és Borsod-Abaúj-Zemplén megye csütörtökön Miskolcon, a Megyeházán.

Mengyi Roland: van teendő a következő négy évben is

Mengyi Roland (Fidesz-KDNP) szerint azért is szerezte meg a szavazatok többségét Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében, mert a választók úgy tapasztalták, hogy 2010-ben a nemzet érdekei mentén haladó úton indult el a fejlődés.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba