Mengyi Roland: van teendő a következő négy évben is

Mengyi Roland (Fidesz-KDNP) szerint azért is szerezte meg a szavazatok többségét Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében, mert a választók úgy tapasztalták, hogy 2010-ben a nemzet érdekei mentén haladó úton indult el a fejlődés.

A politikus, aki a megyei közgyűlés elnöke is, csütörtökön az MTI-nek azt mondta: “egyértelmű felhatalmazást kaptunk arra, hogy folytassuk azt a gazdaságpolitikát és nemzeti értékek által vezérelt néppárti kormányzást, amit elkezdtünk”.

Közölte: “bár az előző ciklusban robbanásszerű fejlődésnek indult a megye, van még bőven tennivaló a következő négy évre is.”

Borsod-Abaúj-Zemplén megye adottságai, természeti kincsei, az itt élők szorgalma és tehetsége olyan lehetőségeket rejt magában, amellyel “az ország egyik legmeghatározóbb térsége leszünk, ha az elmúlt ciklusban megkezdett politikai és gazdasági folyamatokat tovább tudjuk vinni, egy sokkal gazdagabb, biztonságosabb megyében fogunk élni” – fogalmazott Mengyi Roland.

A szavazatok 99,1 százalékának feldolgozása alapján Mengyi Rolandra 18 581-en voksoltak, ez 40,78 százaléknak felel meg, az utána következő jobbikos Balla Gergő 13 479 voksot kapott.

- MTI -

Kapcsolódó cikkeink

Mengyi Roland Kassán tárgyalt

A Borsod-Abaúj-Zemplén és Kassa megyék együttműködésének szervezésére létrehozott Via Carpatia EGTC Kassán tartott közgyűlést. Dr. Mengyi Roland közgyűlési elnök javaslatára megállapodtak, hogy a fő célok mellett közös, komplex gazdaságfejlesztési célokat dolgoznak ki.

Dr. Mengyi Roland tájékoztatta az érdeklődőket

A rezsicsökkentés fontossága mellett érvelt Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés fideszes elnöke szombaton Tiszaújvárosban.

Dr. Mengyi Roland sok polgárral beszélgetett az aláításgyűjtés közben

A korábban jelentős hasznot zsebre tevő szolgáltatók egy része és a szocialisták berzenkedése ellenére a polgári kormány a decemberben bejelentett rezsicsökkentést januárban megvalósította. A kezdeményezés támogatására alaírásgyűjtésbe kezdett a Fidesz.

1920. június 4-én írták alá Versaillesben, a Nagy-Trianon palotában az Antant hatalmak és Magyarország közt az első világháborút lezáró békét, amely feldarabolta az ezeréves Magyar Királyságot, s a magyarság harmada határon túlra került.

2020. február 20., csütörtök, Aladár,Álmos