Mengyi Roland: van teendő a következő négy évben is

Írta: itv , - Frissítve: 10th April, 2014 - 6:31pm

Téma: 

Mengyi Roland (Fidesz-KDNP) szerint azért is szerezte meg a szavazatok többségét Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében, mert a választók úgy tapasztalták, hogy 2010-ben a nemzet érdekei mentén haladó úton indult el a fejlődés.

A politikus, aki a megyei közgyűlés elnöke is, csütörtökön az MTI-nek azt mondta: “egyértelmű felhatalmazást kaptunk arra, hogy folytassuk azt a gazdaságpolitikát és nemzeti értékek által vezérelt néppárti kormányzást, amit elkezdtünk”.

Közölte: “bár az előző ciklusban robbanásszerű fejlődésnek indult a megye, van még bőven tennivaló a következő négy évre is.”

Borsod-Abaúj-Zemplén megye adottságai, természeti kincsei, az itt élők szorgalma és tehetsége olyan lehetőségeket rejt magában, amellyel “az ország egyik legmeghatározóbb térsége leszünk, ha az elmúlt ciklusban megkezdett politikai és gazdasági folyamatokat tovább tudjuk vinni, egy sokkal gazdagabb, biztonságosabb megyében fogunk élni” – fogalmazott Mengyi Roland.

A szavazatok 99,1 százalékának feldolgozása alapján Mengyi Rolandra 18 581-en voksoltak, ez 40,78 százaléknak felel meg, az utána következő jobbikos Balla Gergő 13 479 voksot kapott.

- MTI -

Kapcsolódó cikkeink