Műszaki mentés - Terelés az M3-ason Hejőkürtnél

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető pályaszakaszát a Hejőkürti lehajtójánál 09.00 órától egy kamion műszaki mentése miatt teljes szélességében lezárták. A rendőrség tereli a forgalmat Mezőcsát és Tiszaújváros felé. Az első esetben Igricénél, még a másodiknál Muhinál lehet visszatérni a pályára. A műszaki mentés előre láthatóan 2-3 órát vehet igénybe.

A Rendőrség a közlekedők szíves türelmét és megértését kéri.

Kapcsolódó cikkeink

Dr. Csiba Gábor gyakorló orvos, a megyei kórház volt főigazgatója szerdán Budapestről Miskolc felé haladt az M3-as autópályán, elmondása szerint az 50. kilométer után észrevette, hogy feltorlódott a kocsisor.

 

Hárman haltak meg abban a buszbalesetben, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, a 133-as kilométerszelvénynél. A már felborult járműnek több autó is nekirohant.

MTI Fotó Vajda János

A kórházban meghalt az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán hétfőn kora reggel történt baleset egyik sérültje, ezzel négyre emelkedett a halálos áldozatok száma.

Tömegkarambol az M3-ason

A helyszínelés befejezését követően feloldották a sávzárást az M3-as autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol teherautó és három autó ütközött szerda reggel - tájékoztatta a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

2019. december 16., hétfő, Etelka,Aletta