A Sajó áradása - újabb utat kellett lezárni! VIDEÓVAL FRISSÍTVE!

A Sajó áradása

A Sajó áradása miatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfő 20 órától lezárta a 2603 jelű Sajókaza-Aggtelek összekötő mellékutat a 0 és 1+100 kilométer szelvények között.

A mai napon 6 órától pedig a 2523 jelű Putnok-Borsodbóta összekötő úton az 1+610 és a 3+000 kilométer szelvények között kellett szintén a Sajó áradása miatt teljes útzárat bevezetni. A részletekről Szilvai József Attila Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója nyilatkozott ma reggel a ZsolcaTV-nek.

Kapcsolódó cikkeink

Ellepte a víz a Bartók Béla utat

Csőtörés van a XI. kerületben a Szent Gellért térnél.

A víz elöntötte a tér és a Bartók Béla út találkozásának egy részét, és onnan ömlik át a Budafoki útra, sőt a 4-es metró építkezési területére is befolyt. A Bertalan Lajos utcában is áll a víz.

MTI Fotó

Németországban a szövetségi parlament (Bundestag) után a törvényhozás tartományi kormányokat képviselő kamarája, a Bundesrat is szabad utat adott a külföldieket terhelő autópályadíj bevezetésének.

Kövér László: 2010 óta új utat jár Magyarország

Magyarország 2010 óta új utat jár mondta az Országgyűlés elnöke kedden Kiskunfélegyházán, Návay Lajos egykori képviselőházi elnök emlékművének avatásán.

2019. december 7., szombat, Ambrus