Sárospatak: Rövidesen indul az új piac építése

A régi csarnokot lebontották, eltűnt a helyéről, s egy új favázas, cserépburkolatú, esztétikus piaccsarnok épül a helyébe Minden burkolat cserére kerül, az eddigi egyenetlenségek, balesetveszélyes elemek eltűnnek, s szép, új, közlekedő utak és parkolók kerülnek kialakításra – számolt be az Európai Uniós pályázat egyik eleméről Aros János polgármeste. A piac működésének jogi feltételeit a piacfelügyelet biztosítja majd, lesz orvosi ügyelet, gombavizsgáló és egyéb szolgáltató elemek, köztük nyilvános-, személyzeti- és akadálymentes WC, hulladéktároló és számos olyan dolog, ami eddig nem volt. Aros János polgármester elmondta, hogy nem csak a működés alapvető feltételeit teremtik meg, hanem esztétikus és komfortos, s a XXI. századi piac fogalmának is megfelelő egységet hoznak létre.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Kallos Bea

Már a vidéki egyetemi városokban is felpörgött az albérleti piac, igaz az árak még mindig alacsonyabbak, mint Budapesten - írta csütörtöki számában közölt összeállításában a Napi Gazdaság.A lap idézte Déry Attilát, az Otthon Centrum elemzőjét, aki elmondta: a...

MTI Fotó Kovács Tamás

A magyarországi utazásszervezési piac évről évre tisztul - állapítja meg az Opten céginformáció-szolgáltató legfrissebb összegzésében, utalva arra, hogy tavaly mintegy 30 százalékkal emelkedett a megszűnő cégek száma ebben az ágazatban.

Kósa Ádám EP képviselő

Az Európai Parlament mai strasbourgi plenáris ülése nagy többséggel támogatta Kósa Ádám fideszes EP-képviselő valamennyi módosító javaslatát az egységes belső piacról szóló Schwab-jelentés megszavazásakor.

MTI Fotó

A borszőlő-értékesítés új szabályozásának egyik célja a szőlőtermelők jövedelemszintjének stabilizálása - mondta a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

2020. június 5., péntek, Fatime