Szerdától síelhető a sátoraljaújhelyi Kalandpark

Egy hete visszatért a Zemplénbe is a tél, így január 22-én ismét elkezdődött a sípályák havazása a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban. A nyitásra sem kell már várni, hiszen szerdától már használható az I-es és a gyermek pálya.A hóágyúzásra a természet is "rásegített", hiszen éjszakánként nem volt ritka a -10 fokos hőmérséklet, valamint többször hullott természetes hó is. Ennek köszönhetően január 29-én szerdán ismét megnyitják a nagyközönség előtt az I-es és a gyermek pályákat! A sípályák mellett - az országban egyedülálló módon - kitűnő téli szórakozást nyújt a bobpálya, a libegő, a hófánk pályák, valamint a jégkorcsolya pálya.Miközben a vendégek síelnek vagy snowboardoznak, a Zemplén Kalandpark munkatársai folytatják a hóágyúzást, hogy minél hamarabb használható legyen a II-es (nagy) pálya is. A cél az, hogy a február 8-9-én megrendezésre kerülő SnowShow 2014 rendezvényre már mindhárom pálya és az összes felvonó a vendégek rendelkezésére álljon.

Kapcsolódó cikkeink

Foci kalandpark épül Lillafüreden

DVTK Kalandpark épül Miskolc-Lillafüreden: a csaknem egymilliárd forintos projekt kivitelezése a napokban indul és a tervek szerint idén nyáron már birtokba is vehetik a természetet, a sportot és a focit kedvelők az ország első futball témaparkját - hangzott el a...

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára kipróbálja a Sólyom névre keresztelt átcsúszó pályát a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban
Átcsúszó pályával és zártkabinos kötélpályával bővült a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark.

 

Már csak az enyhe novemberi időjárás akadályozza meg azt, hogy újra elinduljon a korcsolyaszezon Sátoraljaújhelyen. A Városellátó Szervezet és a Zemplén Kalandpark munkatársai a műjégpálya kivitelezőinek segítségével újra kiépítették a műjégpálya rendszerét.

Síelők - Szombattól két pálya nyitva a Zemplénben

A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban december 14-én indult a síszezon az I-es pálya megnyitásával. A gyermek- és a II-es pálya havazása ezzel párhuzamosan folytatódott, így ezen a hétvégén megnyílik a gyermekpálya is.

2019. december 7., szombat, Ambrus