Többszáz új munkahely Borsodban

Újabb 240 munkahelyet teremt Miskolcon a Vodafone Magyarország Zrt., a város önkormányzata a cég beruházásához 130 millió forintos támogatást biztosít. A vállalat 130 millió forint összegű regionális beruházási támogatást kapott az önkormányzattól, ennek köszönhetően a cég a call-centerében további 240 új munkahely létesítését és mintegy 450 millió forint beruházását vállalja. A Vodafone nemcsak a jelenlegi 300 munkavállaló alkalmazását vállalja további 5 évre, hanem ezen felül még 240 ember alkalmazását is biztosítja, magas hozzáadott értékű munkakörökben. A beruházás ez év novemberében kezdődik, a létszámbővítés időszaka a jövő év január és 2015. december közötti időszakra tehető. A miskolci regionális ügyfélszolgálati központ 2400 négyzetméteres alapterületét több mint 4000 négyzetméteresre bővítik a fejlesztésnek köszönhetően.

Kapcsolódó cikkeink

Csepreghy Nándor fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár is köszöntötte a Fraisa Hungária Kft. sárospataki új csarnokrészének átadására érkezett vendégeket 2013. március 8-án, pénteken.

Auchan - Újabb két évre elnyerte a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést

Az Auchan Magyarország Kft. 2010-ben nyerte el először, majd 2012-ben újabb két évre megkapta a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. 2010 óta egyre több megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat az áruházlánc.

A jármű villanyvezetéknek ütközött Parasznyánál, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, a baleset miatt egy ideig kétezernél több fogyasztónál nem volt áram.

2019. december 7., szombat, Ambrus