Új mentők Tokajban

Megújult a Tokaji Mentőállomás gépjárműparkja. Pénteken mutatták be az új, a XXI. századi igényeknek megfelelő Mercedes betegszállító autót, valamint az év elején szolgálatba állt esetkocsit.

A szakemberek elmondták, hogy a járművek műszaki szempontból nagy előrelépést jelentenek. A betegszállítóban még csupán néhány száz kilométer van. Az esetkocsi pedig ellátás szempontjából jelent nagy előrelépést, mert korábban ilyen nem volt Tokajban.

A bemutatót követően kötetlen keretek közt beszélgetett a mentősökkel dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő. Számos példa felelevenítésével illusztrálták a munkájuk szépségeit és a feladatok megoldásával kapcsolatos kihívásokat. Egyszerre kell gyorsnak és szakszerűnek lenniük, amelyhez elhivatottságra, igazi csapatmunkára van szükség. Dr. Mengyi Roland elismeréssel szólt az emberekért végzett szolgálatról, s biztosította támogatásáról a tokaji mentősöket.

Kapcsolódó cikkeink

A történelmi borvidék büszke akar maradni Tokaj-Hegyaljára, így a csomagolás módját is meg kell adni az önkormányzat szerint az itt termett szőlőből előállított bornak.

Fidesz iroda nyílt Tokajban

„Hosszú távra kell berendezkedni, fejben is!” –emelte ki dr. Mengyi Roland, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Tokajban nyílt Fidesz iroda avatásán szerda este.

Tábla jelzi az engedély nélküli áthajtás tilalmát	- © Fotó: BG

Sokba kerül, ha valaki nem rendelkezik áthajtási engedéllyel Tokajban.

Nem csökken a lendülete Tokajnak a kamionforgalom csökkentéséért folytatott csatában.

A Fidesz-kormány 7 milliárd forintot biztosít arra, hogy az idősek, egyedül élő, vagy bárki, aki egészségügyi tanácsadásra, segítségre szorul fel tudjon keresni egy erre a célra létrehozott irodát.

2020. december 3., csütörtök, Ferenc