Újabb együttműködés kezdete

A Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Kenézlő, Györgytarló, Viss, Zalkod települések Önkéntes Tűzoltó Egyesülete együttműködési megállapodást írt alá november 20-án. A megállapodást Juhász Péter tűzoltó alezredes Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, valamint Hunyadi Tibor az Önkéntes Tűzoltó Egyesület képviselője tette hivatalossá aláírásával.

A Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén ezt követően már hét tűzoltó egyesület rendelkezik aláírt együttműködési megállapodással. Az együttműködés kiemelten fontos, hiszen az egyesület „fehér folt”-on végzi tevékenységét.

Kapcsolódó cikkeink

Miképp okozhat bonyodalmat egy még el sem készült festmény? Hogyan lesz a szobalányról akt? Ez a kérdés csupán a bonyodalom kezdete. A kusza szerelmi szálak pikáns humorral fűszerezve egy egész estés felejthetetlen szórakozást nyújtanak a közönségnek.

Mérséklődnek a magyar családok terhei. Csökkent és tovább fog csökkenni a rezsi, a családokat terhelő adó, nőnek a nettó fizetések, a béremelés segíti a pedagógusokat és az egészségügyi dolgozókat.

2019. június 25., kedd, Vilmos