Újra Lakás- és Autóvásár Miskolcon a jövő héten!

2017. április 22-én és 23-án Miskolcon, az ITC Székházban kerül megrendezésre a régió legnagyobb autókiállítással egybekötött lakásvására, ahol egy helyen találkozhatnak a lakáskeresők, lakáseladók, és a régió ingatlanokkal foglalkozó képviselői.

 

Emellett mindenki tesközelből megismerkedhet a vezető autómárkák legújabb modelljeivel.

 

 

Itt minden információt megkapnak látogatóink hitelekről, biztosításokról, lakberendezési trendekről, és az újonnan épülő ingatlanokról, lakóparkokról is.

Autókiállításunkon a legújabb és legközkedveltebb modellekkel találkozhatnak az érdeklődők.

Várunk mindenkit, aki lakást illetve házat keres vagy eladna, lakásfelújításon gondolkodik, lakberendezne, autót vásárolna vagy cserélne, illetve egy kellemes szombati és vasárnapi családi kikapcsolódásra vágyik.

Szakmai előadásokkalnyereményjátékokkal, színes programokkal várjuk az érdeklődőket, a gyerekeknek Maya Játszóparkkal kedveskedünk.

A BELÉPÉS INGYENES!

Nyitva tartás:

2017. április 22. szombat: 10-18

2017. április 23. vasárnap: 10-18

Helyszín: ITC Székház, Miskolc, Mindszent tér 1. A parkolás egész hétvégén ingyenes!

 

Kapcsolódó cikkeink

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Miskolcon  veszik majd fel a 112-es segélyhívásokat

Hárommilliárd forintból Miskolcon épül ki a 112-es telefonszámon hívható országos segélyhívó egyik bázisa, amely csaknem ötszáz embernek ad majd munkát - jelentette be Kriza Ákos (archív fotó), a borsodi megyeszékhely fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

MTI Fotó: Vajda János

Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók Miskolcon egy égő házból péntek hajnalban, majd eloltották a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.A lángok egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a Lorántffy Zsuzsanna...

Demonstrációval, közös verseléssel tiltakozó akciót szerveztek ellenzéki pártok miskolci női aktivistái, politikusai, szimpatizánsai a borsodi megyeszékhelyen, a megmozdulással a közelmúltban Miskolcon történt könyvégetést ítélték el.

2020. május 26., kedd, Fülöp,Evelin