Varga László lett a szocialisták Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Varga Lászlót választották meg az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének új elnökévé szombaton, a Miskolc egyéni országgyűlési választókerületben győztes politikus Gúr Nándort váltja a poszton.

    A szocialista párt tájékoztatása szerint a megyei tisztújító küldöttgyűlésen Gúr Nándor is Varga László megválasztását támogatta.    Gúr Nándort a megyei küldöttgyűlés egyhangúlag jelölte a párt országos elnökhelyettesi, illetve alelnöki tisztségére. A döntést az MSZP soron kívüli tisztújító kongresszusa hozza meg július 19-én.

 

 

mti

Kapcsolódó cikkeink

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Ádám Imrét választották meg a szervezet elnökének.

Illusztráció

Jelenleg is vizsgálják, mi okozta több koraszülött halálát a kórházban.

Elindult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal teljes körű akadálymentesítése

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 482,5 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

Dr. Mengyi Roland, a közgyűlés elnöke felkérte a téségben élőket javaslattételre és fejlesztési terveik megosztására

Az önkormányzati törvény módosítását követően a megyei önkormányzatok tevékenységének a középpontjába a területfejlesztés került. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében már tavaly tavasszal megindult a területfejlesztési koncepció kidolgozása.

2020. február 22., szombat, Gerzson