Villanyvezetéknek ütközött egy sárkányrepülő Borsodban

A jármű villanyvezetéknek ütközött Parasznyánál, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, a baleset miatt egy ideig kétezernél több fogyasztónál nem volt áram.

 

A balesetben - az elsődleges információk szerint - egy férfi és egy nő súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettejüket kórházba vitték.

 

A baleset körülményeit vizsgálják. Irlanda Boglárka, az Észak-magyarországi Áramszolgáltatási (Émász) Nyrt. igazgatósági megbízottja azt mondta: a leszakadt villanyvezeték miatt Parasznyán és környékén szünetelt az áramszolgáltatás. A hibát nagyobb részt elhárították, jelenleg 146 háztartásban nincs áram, de aggregátor üzembe helyezésével hamarosan azok ellátását is megoldják.

 
 
 
 
 

 

Kapcsolódó cikkeink

 Az ittas sofőrök fokozott kockázatot jelentenek a közlekedésben. A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy sofőrrel és utasával szemben is, akik közös italozásuk után autóba ültek, majd árokba borultak Bőcsön.

 

Háznál árulta a csempészcigarettát és vágott dohányt az a két férfi, akiket a NAV pénzügyi nyomozói füleltek le Mezőcsáton. Több mint négy millió forintnyi dohányárut foglaltak le.

 

Teherautókat, autóbuszokat ellenőriz a rendőrség Borsodban

Tehergépjárműveket, autóbuszokat, azok vezetőit ellenőrzi a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keddtől csütörtökig - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel.A tájékoztatás szerint az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) műveleti...

 Zagyva: Ha itt ez megy, akkor mi mehet Borsodban?

A kerékpárt annak ellenére lopták el, hogy az Országgyűlés Hivatalának épülete előtti parkolót biztonsági őr és több kamera is figyeli

2021. március 5., péntek, Adorján,Adrián