Kékfény

Videón a budapesti fogolyüldözés

Írta: itv , - Frissítve: 18th February, 2019 - 3:40pm

Felvételt tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság annak a fogolynak az üldözéséről, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszék tárgyalóterméből, miután ítéletet hirdettek az ellene indított büntetőügyben. Menekülése során többször is rálőttek az őt hajszoló rendőrök.

 

Hét év után rács mögött a szikszói kettős emberölés gyanúsítottja

Írta: itv , - Frissítve: 22nd November, 2018 - 6:46pm

Genetikai vizsgálattal azonosították, az elkövetőket, akár életfogytiglant is kaphatnak.

 

Hét év eltelte után csütörtökön letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, akit egy 2011. áprilisában Szikszón történt bűncselekmény ügyében nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Meglincseltek egy autóst Encsen

Írta: itv , - Frissítve: 10th October, 2018 - 2:38pm

Autó elé szaladt egy kisgyerek a borsodi településen, súlyosan megsérült. Az autót vezető nőt megverték a helybeliek, a járművét pedig megrongálták.

 

Kis híján megismétlődött az olaszliszkaihoz hasonló tragédia, amikor Encs Fügöd városrészének egyik utcájában szombat délután egy nő autójával elgázolt egy gyermeket. A boon.hu portál értesülése szerint a kislány takarásból lépett az autó elé, a sofőr nem tudta elkerülni a balesetet. A gyermek súlyosan megsérült.

Ledöntötték a második világháborús emlékművet Cigándon

Írta: itv , - Frissítve: 5th June, 2018 - 4:57pm
24.hu

A gyanúsítottat elfogták, rongálás vétsége miatt folytatnak ellene büntetőeljárást – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: a cigándiak által „siratóanyának” nevezett emlékművet egy 43 éves helybéli férfi döntötte le vasárnap este. A rongálással okozott kár megközelíti a hárommillió forintot.

Elfáradtak a gyaloglásban, ezért loptak biciklit

Írta: itv , - Frissítve: 26th April, 2018 - 2:29pm
A kép illusztráció. foto: koronaradio.hu

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Mint azt a police.hu-n megjelent hír ismerteti, a gyanúsítottak ásotthalmi ismerősüktől gyalogoltak haza 2018. április 22-én éjszaka. Közel 9 kilométer gyaloglás után, Ruzsára érve elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy az egyik ingatlan melléképületéből eltulajdonítanak két biciklit.

Drogfogás Sátoraljaújhelyen – Őrizetben az apa és a fia

Írta: itv , - Frissítve: 24th March, 2018 - 4:15pm

A rendőrök összehangolt akcióban fogták el azt a sátoraljaújhelyi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert birtokoltak.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 43 éves sátoraljaújhelyi férfival és 25 éves fiával szemben.

Brutális gyilkosság Dövényben – Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat

Írta: itv , - Frissítve: 9th February, 2018 - 7:40am

Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében halálra szúrással, veréssel és kaszabolással végződött. A gyanúsítottak már nem sokkal a gyilkosság után lebukhattak volna, hiszen út közben megállította őket egy rendőr.

 

Eladták a fiatal lányt – Kommandósok ütöttek rajta az emberkereskedő futtatókon Borsodban

Írta: itv , - Frissítve: 18th January, 2018 - 12:01pm

 Egy sárospataki és egy sátoraljaújhelyi férfi eladott egy lányt, akinek prostituáltként kellett dolgoznia.

 

Emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 21, és egy 38 éves sárospataki, illetve egy 32 éves sátoraljaújhelyi férfival szemben.

A gyanúsítottak közül a 21 és a 38 éves férfi 2017 júliusában fogvatartottak, majd eladtak egy 22 éves lányt. A 32 éves sárospataki vevő a megvásárolt nőt prostituáltként dolgoztatta külföldön.

Lelőttek egy férfit Budapesten

Írta: itv , - Frissítve: 7th January, 2018 - 5:14pm

Megöltek egy férfit a főváros XVII. kerületében vasárnapra virradóra, a támadó egy nőre is rálőtt, majd fegyverét maga ellen fordította.

 

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a 26 éves férfi bement egy Újlak utcai házba és lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyverét maga ellen fordította.

 

A nőt és az elkövetőt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A támadó a kórházban belehalt sérüléseibe.

Diákoktól csalt ki pénzt egy kecskeméti tanárnő

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 12:45pm
Képünk illusztráció (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)

Többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat egy kecskeméti tanárnővel szemben, aki az iskola tanulóinak meghirdetett franciaországi kirándulás részvételi díját ugyan beszedte, de a több mint 9 millió forintból valójában sem a szállást, sem az utazást nem szervezte meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

 

Szüretelés közben csaptak le a borsodi drogtanyára – Vádemelés az ormosbányai marihuánatermesztők ellen

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:38am

 A bűnszervezet tagjai egy ormosbányai gazdasági épületet alakítottak át drogtermesztésre, kertésznek pedig Prágából hívtak „szakembert”. A rendőrség mind az öt gyanúsítottal szemben vádemelést javasol.

 

Elfogták a segítségnyújtást elmulasztó halálos gázolót

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:34am

 Egy 37 éves boldvai férfit vádolnak azzal, hogy szerdán este Sajóvámoson elütött egy 53 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

 

Rendőrök zavarták meg a drogbizniszt

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:29am

 Az öt férfi a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal, valamint kábítószerrel kereskedett. A hajdú-bihari rendőrök összehangolt akcióban fogták el őket még tavaly februárban.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt férfival szemben.

Rekord mennyiségű drogfogás Röszkénél

Írta: itv , - Frissítve: 20th December, 2017 - 2:05pm

Közel fél tonna – egymilliárd forint értékű – marihuánát foglaltak le a rendőrök Röszkénél.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 36 éves albán állampolgárral szemben. A férfi nyergesvontatójával 2017. december 18-án 6 óra 53 perckor jelentkezett belépésre Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

SZOBÁBAN TERMESZTETTE A VADKENDERT

Írta: itv , - Frissítve: 14th December, 2017 - 3:36pm

A rendőrök kazincbarcikai otthonából állították elő azt a fiatalembert, aki lakásának egyik szobájában nevelte a vadkender növényeket.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi, 24 éves fiatalemberrel szemben.

A nyomozók 2017. december 13-án tartottak házkutatást a gyanúsított lakásában, ahol virágcserepekbe ültetett indiai vadkender növényeket foglaltak le.

Brutálisan agyonverte barátnőjét egy részeg férfi Miskolcon

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:53am

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 54 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy a nő belehalt a sérülésekbe.

A férfi 2014 óta került közelebbi kapcsolatba a sértett nővel. Gyakran nála is aludt. Mivel mindketten italozó életmódot folytattak, közöttük gyakoriak voltak a veszekedések. Ezek során a férfi többször bántalmazta is a nőt. Emiatt vele szemben rendőrségi eljárások is indultak.

 

Öt autót is feltört, magnókkal távozott a miskolci betörő

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:49am

Lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Zsolt 20 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított december 8-án, 19 óra után Miskolcon, a Kiss Tábornok úton és a Lányi Ernő úton összesen öt parkoló autót tört fel. A járműveket megpróbálta beindítani, egyiknél sem sikerült, így két autóból kitépte a magnót, de akadt olyan kocsi is, amiből semmit sem vitt el.

Megöltek egy embert az M5-ös autópályán

Írta: itv , - Frissítve: 5th December, 2017 - 4:11pm

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban – közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Police.hu oldalon azt írták, hogy hajnalban egy ember meghalt, egy pedig megsérült. A helyszíni szemle idejére a pihenőt a rendőrség lezárta.

Az emberölés az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán történt a csengelei pihenőnél – menet közben egy másik autóból lőhettek át.

Két napon át volt megkötözve egy székben a kirabolt miskolci férfi

Írta: itv , - Frissítve: 3rd December, 2017 - 11:11am

A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

 

A rendőrségre 2017. december 1-jén a reggeli órákban tett bejelentést egy férfi, aki elmondta, hogy egy ismerősét kereste fel miskolci házában, ahol őt egy székhez kötözve találta.

ELALUDT, SÚLYOS BALESETET OKOZOTT

Írta: itv , - Frissítve: 30th November, 2017 - 10:37am

Vádemelési javaslattal éltek az encsi rendőrök azzal a szlovák állampolgárral szemben, aki vezetés közben elaludt és összeütközött egy szabályosan közlekedő teherautóval.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves szlovák férfival szemben.

Oldalak