Kékfény

Tömegbalesetek az M3-ason - Csiba Gábor ért először a helyszínre

Írta: itv , - Frissítve: 28th February, 2019 - 8:30am

Dr. Csiba Gábor gyakorló orvos, a megyei kórház volt főigazgatója szerdán Budapestről Miskolc felé haladt az M3-as autópályán, elmondása szerint az 50. kilométer után észrevette, hogy feltorlódott a kocsisor.

 

A torlódáshoz érve látta, hogy több autó karambolozott. Két mikrobusz volt közöttük, és az egyik ablakán kirepült egy utas. A főorvos azonnal a sérültek segítségére sietett és a helyszínen ellátta mind a három életveszélyes állapotban lévőt. A balesetben – elmondása szerint – további 8-10 utas szenvedett könnyebb sérüléseket.

Videón a budapesti fogolyüldözés

Írta: itv , - Frissítve: 18th February, 2019 - 3:40pm

Felvételt tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság annak a fogolynak az üldözéséről, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszék tárgyalóterméből, miután ítéletet hirdettek az ellene indított büntetőügyben. Menekülése során többször is rálőttek az őt hajszoló rendőrök.

 

Hét év után rács mögött a szikszói kettős emberölés gyanúsítottja

Írta: itv , - Frissítve: 22nd November, 2018 - 6:46pm

Genetikai vizsgálattal azonosították, az elkövetőket, akár életfogytiglant is kaphatnak.

 

Hét év eltelte után csütörtökön letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, akit egy 2011. áprilisában Szikszón történt bűncselekmény ügyében nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Meglincseltek egy autóst Encsen

Írta: itv , - Frissítve: 10th October, 2018 - 2:38pm

Autó elé szaladt egy kisgyerek a borsodi településen, súlyosan megsérült. Az autót vezető nőt megverték a helybeliek, a járművét pedig megrongálták.

 

Kis híján megismétlődött az olaszliszkaihoz hasonló tragédia, amikor Encs Fügöd városrészének egyik utcájában szombat délután egy nő autójával elgázolt egy gyermeket. A boon.hu portál értesülése szerint a kislány takarásból lépett az autó elé, a sofőr nem tudta elkerülni a balesetet. A gyermek súlyosan megsérült.

Ledöntötték a második világháborús emlékművet Cigándon

Írta: itv , - Frissítve: 5th June, 2018 - 4:57pm
24.hu

A gyanúsítottat elfogták, rongálás vétsége miatt folytatnak ellene büntetőeljárást – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: a cigándiak által „siratóanyának” nevezett emlékművet egy 43 éves helybéli férfi döntötte le vasárnap este. A rongálással okozott kár megközelíti a hárommillió forintot.

Elfáradtak a gyaloglásban, ezért loptak biciklit

Írta: itv , - Frissítve: 26th April, 2018 - 2:29pm
A kép illusztráció. foto: koronaradio.hu

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Mint azt a police.hu-n megjelent hír ismerteti, a gyanúsítottak ásotthalmi ismerősüktől gyalogoltak haza 2018. április 22-én éjszaka. Közel 9 kilométer gyaloglás után, Ruzsára érve elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy az egyik ingatlan melléképületéből eltulajdonítanak két biciklit.

Drogfogás Sátoraljaújhelyen – Őrizetben az apa és a fia

Írta: itv , - Frissítve: 24th March, 2018 - 4:15pm

A rendőrök összehangolt akcióban fogták el azt a sátoraljaújhelyi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert birtokoltak.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 43 éves sátoraljaújhelyi férfival és 25 éves fiával szemben.

Brutális gyilkosság Dövényben – Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat

Írta: itv , - Frissítve: 9th February, 2018 - 7:40am

Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében halálra szúrással, veréssel és kaszabolással végződött. A gyanúsítottak már nem sokkal a gyilkosság után lebukhattak volna, hiszen út közben megállította őket egy rendőr.

 

Eladták a fiatal lányt – Kommandósok ütöttek rajta az emberkereskedő futtatókon Borsodban

Írta: itv , - Frissítve: 18th January, 2018 - 12:01pm

 Egy sárospataki és egy sátoraljaújhelyi férfi eladott egy lányt, akinek prostituáltként kellett dolgoznia.

 

Emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 21, és egy 38 éves sárospataki, illetve egy 32 éves sátoraljaújhelyi férfival szemben.

A gyanúsítottak közül a 21 és a 38 éves férfi 2017 júliusában fogvatartottak, majd eladtak egy 22 éves lányt. A 32 éves sárospataki vevő a megvásárolt nőt prostituáltként dolgoztatta külföldön.

Lelőttek egy férfit Budapesten

Írta: itv , - Frissítve: 7th January, 2018 - 5:14pm

Megöltek egy férfit a főváros XVII. kerületében vasárnapra virradóra, a támadó egy nőre is rálőtt, majd fegyverét maga ellen fordította.

 

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a 26 éves férfi bement egy Újlak utcai házba és lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyverét maga ellen fordította.

 

A nőt és az elkövetőt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A támadó a kórházban belehalt sérüléseibe.

Diákoktól csalt ki pénzt egy kecskeméti tanárnő

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 12:45pm
Képünk illusztráció (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)

Többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat egy kecskeméti tanárnővel szemben, aki az iskola tanulóinak meghirdetett franciaországi kirándulás részvételi díját ugyan beszedte, de a több mint 9 millió forintból valójában sem a szállást, sem az utazást nem szervezte meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

 

Szüretelés közben csaptak le a borsodi drogtanyára – Vádemelés az ormosbányai marihuánatermesztők ellen

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:38am

 A bűnszervezet tagjai egy ormosbányai gazdasági épületet alakítottak át drogtermesztésre, kertésznek pedig Prágából hívtak „szakembert”. A rendőrség mind az öt gyanúsítottal szemben vádemelést javasol.

 

Elfogták a segítségnyújtást elmulasztó halálos gázolót

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:34am

 Egy 37 éves boldvai férfit vádolnak azzal, hogy szerdán este Sajóvámoson elütött egy 53 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

 

Rendőrök zavarták meg a drogbizniszt

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:29am

 Az öt férfi a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal, valamint kábítószerrel kereskedett. A hajdú-bihari rendőrök összehangolt akcióban fogták el őket még tavaly februárban.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt férfival szemben.

Rekord mennyiségű drogfogás Röszkénél

Írta: itv , - Frissítve: 20th December, 2017 - 2:05pm

Közel fél tonna – egymilliárd forint értékű – marihuánát foglaltak le a rendőrök Röszkénél.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 36 éves albán állampolgárral szemben. A férfi nyergesvontatójával 2017. december 18-án 6 óra 53 perckor jelentkezett belépésre Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

SZOBÁBAN TERMESZTETTE A VADKENDERT

Írta: itv , - Frissítve: 14th December, 2017 - 3:36pm

A rendőrök kazincbarcikai otthonából állították elő azt a fiatalembert, aki lakásának egyik szobájában nevelte a vadkender növényeket.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi, 24 éves fiatalemberrel szemben.

A nyomozók 2017. december 13-án tartottak házkutatást a gyanúsított lakásában, ahol virágcserepekbe ültetett indiai vadkender növényeket foglaltak le.

Brutálisan agyonverte barátnőjét egy részeg férfi Miskolcon

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:53am

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 54 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy a nő belehalt a sérülésekbe.

A férfi 2014 óta került közelebbi kapcsolatba a sértett nővel. Gyakran nála is aludt. Mivel mindketten italozó életmódot folytattak, közöttük gyakoriak voltak a veszekedések. Ezek során a férfi többször bántalmazta is a nőt. Emiatt vele szemben rendőrségi eljárások is indultak.

 

Öt autót is feltört, magnókkal távozott a miskolci betörő

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:49am

Lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Zsolt 20 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított december 8-án, 19 óra után Miskolcon, a Kiss Tábornok úton és a Lányi Ernő úton összesen öt parkoló autót tört fel. A járműveket megpróbálta beindítani, egyiknél sem sikerült, így két autóból kitépte a magnót, de akadt olyan kocsi is, amiből semmit sem vitt el.

Megöltek egy embert az M5-ös autópályán

Írta: itv , - Frissítve: 5th December, 2017 - 4:11pm

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban – közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Police.hu oldalon azt írták, hogy hajnalban egy ember meghalt, egy pedig megsérült. A helyszíni szemle idejére a pihenőt a rendőrség lezárta.

Az emberölés az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán történt a csengelei pihenőnél – menet közben egy másik autóból lőhettek át.

Két napon át volt megkötözve egy székben a kirabolt miskolci férfi

Írta: itv , - Frissítve: 3rd December, 2017 - 11:11am

A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

 

A rendőrségre 2017. december 1-jén a reggeli órákban tett bejelentést egy férfi, aki elmondta, hogy egy ismerősét kereste fel miskolci házában, ahol őt egy székhez kötözve találta.

Oldalak